EZ MÁR AZ OSZTRÁK KISVÁROS? – HIÁBA AZ ILLUZIONISTA PROPAGANDA, A POLGÁROK MÉGIS LÁTJÁK A VALÓSÁGOT

Olvasóink már-már napi rendszerességgel küldik a borongós váci valóságról szóló képeket, a városháza pedig folyamatosan közöl egy másik alternatív valóságról szóló, ragyogóra túlspilázott híradásokat. Azok a képviselők, akik 2019 októbere előtt még minden eldobott almacsutka mellett fotózkodtak, botrányosnak vélve kisebb városi rendetlenséget is, most az Összefogás táblával felcicomázott sajtótájékoztatókat tartanak, hogy közpénzből elvégezték a legelemibb, városüzemeltetési kötelességüket. 

Melyek a 🔴„Lépésről lépésre fejlesztjük Vácot!”🔵 illúziókeltés technikái? Lassan mind sorra vesszük ezeket.

CSAK OLYAN, MINT EGY SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

Mi kell egy sajtótájékoztatóhoz és mi nem? – Amire szükség van az a sajtó valódi jelenléte és nem csak egy városházi fényképész… – Amire nincs, az pedig az Összefogás tábla, mert a nyilvánvalóan a közpénzből készült világítást nem a balliberális koalíció gründolta össze, hanem az vagy egy állami pályázatból készült vagy a helyi adókból… – Ha majd az egyszer valaha az Összefogás képviselőinek összedobott fizetéséből, bizottsági díjából és a felügyelőbizottsági honoráriumából, azért majd szóljanak…

Ami az előző érában égbekiáltó jobboldali vezetői botrány, az a Matkovich-korszakban jobboldali barbárság

BALRA: 2019. szeptember 25. Váci Hírlap: „Ilyen állapotban vannak jelenleg a szelektívhulladék-gyűjtő szigetek” – JOBBRA: 2021. február 21. Matkovich: „Most valakik valószínűleg szándékosan teszik tönkre napról napra közös vagyonunkat.”

Ami az előző érában égbekiáltó botrány, az a Matkovich-korszakban gőzerővel megoldott probléma

BALRA: 2016. december 18. SZAVAD: „…nagyon gondozatlan képet mutat a városban” – JOBBRA: 2021. február 21. „…dolgoznak gőzerővel a város nemrég vásárolt céleszközei”

***

… ÉS AMIT A LAKOSOK LÁTNAK

Ambró utca elfeledett gallyak
Ambró utca elfeledett gallyak
Avar utcai temetői szemét
Nagymező utcai korhadt fák
Nagymező utcai korhadt fák
Temetői szemét
Temetői szemét
Temetői szemét