ALAKULÓBAN AZ NKSE JÖVŐ ÉVI KERETE

A Váci NKSE csapata a következő években is szeretné követni az elmúlt évekhez hasonló játékos politikát, tehát fiatal magyar játékosokkal vennék fel a versenyt a hazai élvonallal – írta az NKSE honlapja.

A 2021-2022-es szezonnak ismét egy igencsak fiatal kerettel fognak nekivágni.

A nyáron lejáró szerződésű játékosuk közül, saját nevelésű válogatott kerettag beállóssal Helembai Fannyval 2023. június 30-ig, valamint a 2017-ben Békéscsabáról érkezett jobbszélsővel, Diószegi Nikolettel pedig 1+1 éves szerződést kötöttek az NKSE-nél.

A következő évi keretnek már biztosan nem lesz tagja Szabó Laura, Sanja Radosavljevic, Triffa Ágnes valamint a kölcsönszerződése lejártával Lakatos Rita sem.

Júliustól csatlakozik a csapathoz a bő válogatott kerettag kapus, a 28 esztendős Pásztor Bettina, aki Kisvárdáról érkezik Vácra, és a Dunaújvárosból érkező irányítóként és átlövőként is bevethető 24 éves Ferenczy Fruzsina, aki a múlt héten bajnoki mérkőzésen nyolc gól szerzett ellenünk.

Szintén új igazolás lesz a 21 éves junior Európa-bajnok balszélső Schatzl Natalie, aki jelenleg Dunaújvárosban szerepel, valamint a Győrből érkező, Ifjúsági válogatott kerettag 19 éves beállós Világos Diána, aki nemrég mutatkozott be Győrben az NB I.-ben.

Pásztor Bettina 2022. 06. 30-ig, Ferenczy Fruzsina, Schatzl Natalie és Világos Diána pedig 2023. 06. 30-ig írt alá szerződést egyesülettel.