RENDSZERESEN HÁROMSZOROS AKTIVITÁSSAL FUT A FACEBOOK-OLDALUNK, MINT A VÁROSHÁZÁÉ

Köszönet olvasóinknak, hogy ilyen érdeklődéssel figyelik online hírportálunk anyagait, amelynek látogatottsági adatai hétről-hétre vezetik a tájékozódni kívánó váciak helyi sajtók iránt mutatott érdeklődésének toplistáját.

A majdnem 10 ezres oldalkövetéssel és rendszeresen 10-13 ezres aktivitással stabilan a legmagasabb olvasottsággal állunk a váci sajtó élén.

Nem felnagyítva ennek jelentőségét, de kellő szerénységgel talán azt mondhatjuk, hogy

témáink bizonyára megtalálják a közönségüket, érdeklődést és aktivitást váltanak ki a váci polgárokban, a hírversenyben is jól állhatunk, és a hitelességi kritériumoknak is megfelelhetünk.

A városháza általában harmadannyi érdeklődővel és fele annyi követővel rendelkezik, míg a többi sajtó a táblázatban jelzett helyen áll.

A váci sajtók Facebook-oldalainak 2021. 3. heti összehasonlító statisztikája

Nagyon érdekes volt e héten Szabó Csaba, Fidelitas elnök kiugró látogatottsága, ami a két figyelemre méltó, szembesítő videójának volt köszönhető. (Ez abból a szempontból is jelentős teljesítmény, mert duplája volt az aktivitás az ő oldalán e héten, mint az önkormányzaté, mely lassan már a fél várost kitiltotta az oldaláról, és másfélszerese a legagresszívabb troll-oldalnak!)

Tehetetlen a jelenlegi városvezetés?
Egy Márai szöveg meghamisításán rajtakapott polgármester

A váci sajtók Facebook-oldalainak 2021. 4. heti összehasonlító statisztikája

Köszönjük a lapunk iránti intenzív olvasói figyelmet, közéleti ügyekben várjuk további témajavaslataikat, amelyeket nemzeti-konzervatív elkötelezettség szellemiségében, hitelesen igyekszünk továbbra is képviselni.