AZZAL KAMPÁNYOLTAK, HOGY ŐK EZT TELJESEN MÁSKÉPP FOGJÁK CSINÁLNI. NEM CSINÁLJÁK MÁSKÉPP! – DR. BÓTH JÁNOS A VÁCUP-BAN

Megkértük Vác ismert közéleti szereplőit – politikai hovatartozástól függetlenül –, hogy mondják el véleményüket a 2019-ben megválasztott városvezetés első évéről. A VácUp című interjúsorozatunk következő nyilatkozója dr. Bóth János, városunk egykori polgármestere.

A beszélgetést teljes egészében pénteken közöljük, de addig idézzük Vác közéletére továbbra is odafigyelő, volt városi elöljárónk néhány, figyelemre méltó, a váci városháza eddigi munkáját értékelő gondolatát:

„Mindig elmondják, hogy milyen sok jó emberük van, és mindenhez értenek, azt gondolom, hogy komoly szakemberhiányban szenved ez az önkormányzat. (…) 83 ígéret vagy vállalás volt, az én megítélésem szerint ebből 69-ben nem történt semmi. (…) Úgy látom, hogy képtelenek a konszolidációra, és emiatt egyébként az önkormányzaton belüli úgymond meghirdetett béke, amíg ez fennáll, az nem fog létrejönni. (…) Lényegében az ellenzéket negligálták, és aki az ellenzéket negligálja, az a demokráciát is negligálja. (…) Hát ugye ők azzal kampányoltak – a mostani garnitúra –, hogy ők ezt teljesen másképp fogják csinálni. Nem csinálják másképp! (…) Ha 2022-ben egy rendszerváltás lesz, és az is úgy fog működni, mint ahogy Vácott az Összefogás, akkor megette a fene az egészet.”

További részleteket innen ismerhetnek meg: