HÁROM VÁROS POLGÁRMESTERE NYILATKOZATOT ADOTT ARRÓL, HOGY A SAJÁT MAGUK ÁLTAL ELVÁRT SZÍNVONALON MŰKÖDTETIK A VÁROSAIKAT

Hétfőn a városházán megbeszélést tartott Gödöllő, Szentendre és Vác polgármestere. A találkozóról közös nyilatkozatot adott ki dr. Gémesi György, Fülöp Zsolt és Matkovich Ilona.

A kiadott NYILATKOZAT-ban hangot adtak annak, hogy aggodalommal figyelik a kormány önkormányzatokkal kapcsolatos politikáját. Gödöllő, Szentendre és Vác vezetői folytatják a korábban megkezdett együttműködést, a kormányzati intézkedések ellenére is biztosítani akarják a rájuk bízott városok működését. Egyetértenek abban, hogy e három város vezetőinek kell maradnia annyi szabad mozgásterének, hogy a helyi közösségük élete elvárható színvonalon biztosíttassék.

A sanyargatott városok vezetői, akik mint az éhezők viadalára érkeztek autóikkal a város főterére – Fotó: VácOnline

A fentiek szerint mindhárom városvezető aláírta azt a dokumentumot, hogy elvégzik azt a munkát, amivel a választóik megbízták.

Fotó: VácOnline

Kiemelt képünk: Fülöp Zsolt, Matkovich Ilona és dr. Gémesi György polgármesterek tárgyalnak papír nélkül – vac.hu/Sándor Lajos