A MOMENTUMOS POLGÁRMESTER SZÁJHŐSKÖDÖTT, HOGY A KORMÁNY INTÉZKEDÉSÉVEL SZEMBENI TILTAKOZÁSUL LEKAPCSOLTATJA A VILLANYT

Juhász Béla szokása szerint szeret nagyokat mondani a médiában. Kormányzati beruházással dicsekszik, miközben elfelejti megemlíteni, hogy állami támogatással fejlesztették Sződliget egyik intézményét, és folyamatosan panaszkodik, s egy sanyargató államról vizionál. Ezúttal önmagán is túltett: arra is képtelennek mutatkozott, hogy szóljon a gondnoknak, hogy ígérete szerint lekapcsoltassa Sződliget főterén a világítást.

Olvasónk december 23-án kiment a sződligeti főtérre, és 18:56-kor és 19:19-kor készített egy-egy képet. Amíg harminc percet ott tartózkodott, addig Juhász nem kapcsoltatta le a főtéri díszkivilágítást!

Juhász Béla december 21-én pedig még így hősködött a közösségi oldalán a váci Ferjancsics László  fotójával: „Csatlakozunk a Szabad Városok kezdeményezéséhez. December 23-án 19 órától egy estére lekapcsoljuk a főtéri díszkivilágítást.”

Az elsötétítés terén Vác még nagyobb kétséget hagyhatott bennünk, mint Sződliget, mert december 21-én még így nyilatkoztak: „A kezdeményezéshez egyre több település csatlakozik, a mai napon Vác fejezte ki együttműködési szándékát.” De a Népszava által december 23-án közzétett névsorban nem találhattuk Matkovich Ilona nevét.

Vácon, akkor most volt-e elsötétítés, vagy nem?

Sokak szerint, majdnem mindegy! A balliberális városvezetés egyébként sem hétvégeken, sem hétköznapokon nem kényezteti el díszkivilágítással a városlakókat. Hogy mikképpen akartak csatlakozni december 23-án, hiszen az is hétköznap, amikor egyébként sincs díszkivilágítás.

A Népszavában december 23-án közzétett, illusztris névsorban csak Juhász Béla neve olvasható, a váci harcostársáé nem