POLITIKA ÉS TERMÉSZETVÉDELEM AZ ÉLETEM – SZABÓ CSABA A PESTITV-BEN

Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke szerepelt december 9-én az újonnan megalakult PestiTv Libernyákok című adásában. A közéletünk ismert szereplője, a 21 esztendős természetvédelmi mérnök hallgató először járt a stúdióban, így a bemutatkozása során elmondta, hogy a politikai szerepvállaláson túl szabadidejében természetvédelmi projekteket valósít meg és természetfilmeket készít.

A végeredmény. Maradék fából madárlakás. Számomra fontos a madárvédelem is és mellesleg nagyon jó szórakozás a barkácsolás! Ez nem azért kell, mert muszáj, hanem, mert ez jó nekünk! – Csaba Szabó posztja a közösségi oldalán.

A legújabb munkája éppen az, hogy szeretné minél több madárodúval ellátni a Dunakanyar óvodáit, hogy azok ezáltal is természet- és madárbarát intézményekké válhassanak. A közösségi oldalán rengeteg saját készítésű, a Vác környéki természet szépségéről, főként a Naszályról szóló videó látható, de riportok is megtekinthetőek, amelyekben szakemberekkel beszélget természetvédelmi kérdésekről.

Szabó Csaba a Libernyákokban

Ebben az adásban Hoppál Hunor műsorvezetővel és Rétvári Mariann politológussal beszélgettek a nyugati karácsonygyilkos tendenciákról, a kárpátaljai magyarok szenvedéseiről és arról, hogy miért szemétdombozzák le hazánkat a ballibek. A műsor  a már megszokott, meglehetősen fiatalos hangon és karcos stílusban szólt mindannyiunkhoz.

Rétvári Mariann politológussal a Libernyákokban

A Libernyákok önmeghatározása szerint: „a műsor, ahol fiatalokkal együtt visszük el a hátunkon a velünk örökösen vitatkozó és a jobboldalt mindenben gáncsoló libernyákokat. Célkeresztben a vágy- és politikavezéreltek, a kártékonyak és beteges hazudozók, az aljasság, az ostobaság, semmitmondás.”

Csaba kiállt a nemzeti-konzervatív értékek mellett, véleményével ezúttal is elszántan képviselte a váci jobboldalt, így jó szívvel ajánljuk önöknek az adás megtekintését!

Hoppál Hunor vezette Libernyákok adásában

Csak egyetérteni tudunk a műsor jelmondatával: „A végén úgyis nekünk lesz igazunk!”