VÁCUP CÍMMEL, VÁC KÖZÉLETÉRŐL EGY ÚJ VIDEOINTERJÚ-SOROZATOT INDÍTUNK

Megkértük Vác tekintélyes közéleti szereplőit – politikai hovatartozástól függetlenül –, hogy mondják el véleményüket a 2019-ben megválasztott városvezetés első évéről. Ebből készült a VácUp című interjúsorozatunk. (A sorozat címe egy kis szójátékon alapul, ugyanis az angol „what’s up” kifejezés, aminek a kiejtése azonos a mi sorozatcímünkkel [wʌts ʌp], magyarul annyit jelent, hogy „mi a helyzet?, mizu?”.)

A sorozat új epizódjait a terveink szerint minden héten keddenként jelentetjük meg, ekkor még csak egy rövid figyelemfelkeltő videóval, majd péntekenként jövünk ki a teljes interjúval.

A videókban közéletünk ismert szereplői rendkívül lényegre törően elemzik majdan azt az új időszakot, amely 2019-től kezdődött Vác életében. Jó szívvel ajánljuk szíves figyelmükbe az egyórás, teljes beszélgetéseket is, amelyekben mindenféle politikai hovatartozástól függetlenül a fennálló helyzetről részletes elemzéseket ismerhetünk meg.

***

Sorozatunk első szereplője Dr. JAKAB Zoltán Attila, egy régi kisváci családból származó sebészorvos, egészségügyi menedzser, jogi okleveles orvos, aki házas és két felnőtt fiúgyermek édesapja.

JAKAB Zoltán 1994-ben a bajnok VácFC Samsung futball csapatának, majd később a város egykori NB I-es férfi kézilabda csapatának is az orvosa volt.

2003-2012-ig MSZP tag, 2006-2014-ig önkormányzati képviselő, 2010-ben országgyűlési képviselőjelölt, 2014-ben az Együtt-Vácért Lokálpatrióták polgármesterjelöltjeként indult, majd 2019-ben a Váci Szívvel Választási Mozgalom listájának második helyén álló képviselőjelöltje lett.

A doktor úr Vác közéletének közmegbecsülésnek örvendő orvosa és közszereplője. Ismerjék meg a véleményét!