A VÁROSHÁZA ÁRNYA MEGINT LEBUKOTT – A BALOS ALPOLGÁRMESTER PÉNZÉRT HIRDETTE A „FÜGGETLEN” MÉDIUMOT

Ferjancsics László eddigi politikai pályafutásának mindig is a machiavellista kamarillapolitizálás volt az igazi játéktere. Ő az, aki sokak véleménye szerint a közéleti sakkhúzásait sohasem szereti a napfényben meglépni, árnyalakként, két lábon járó hangrögzítőként használja fel politikai ellenfelei, mi több barátai ellen is a nagy szorgalommal begyűjtött információkat. Számos váci impresszum és névtelen vagy álszerzős sajtótermék viseli kommunikációs stratégiájának félreismerhetetlen stílusjegyeit. (Sohasem a dolgot támadd, hanem mindig a személyt!) Toxikus jelenléte évtizedek óta mérgezi a város közéletét és manipulációi során még eddig alig-alig bukott le.

Manapság viszont meglehet, hogy  mintha lanyhulnának a reflexei, és egyre gyermekdedebb bakikat követ el.

E balos városvezetőről most éppen az derült ki, hogy pénzért hirdeti a „független” médiumot, amely egy konkrét elszólás miatt már egyszer lebukott. Kiderült akkor a „lapról”, hogy valójában a városháza „hivatalos” sajtója.

Magáról a „független-objektív” megjelent írásról, annak kritikán aluli nívójáról a Váci Polgár októberi számában olvashattak egy szarkasztikus véleményt.

ILYEN IS VOLT MÁR: AZT AZ ÖTVENES ÉVEKNEK NEVEZTÉK