ÚJ TAGOKAT VÁR SORAIBA A FÓNAY-HUMÁNIA TÁRSULAT

A Váci Dunakanyar Színház létrehozásában is főszerepet játszó Fónay-HUMÁNIA Társulat – tizenkét éves kortól – felvételt hirdet mindazoknak, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy belekóstoljanak a színházcsinálás való világába.

Jelentkezés és időpontfoglalás: Góczán Zsolt, tel.: 70/619-7121.

Fónay Márta (Vác, 1914 – Budapest, 1994.) Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes művész.

 „Ismerd meg velünk Vácon a színház varázsát, bátorsággal, szorgalommal, vidámsággal – segítségünkkel átélheted a színjátszás igazi örömét szóval, dallal és mozgással” – fogalmaznak a meghallgatásra, felvételire csábító felhívásban.

Ami így folytatódik: „Hozz magaddal egy neked kedves verset, prózát és dalt, hogy a segítségükkel egy kicsit megismerhessünk!”

A felvételi időpontjai:

szeptember 28-a és 29-e 16-18 óra között, a jelentkezőket előre egyeztetett még konkrétabb időpontban hívják be a meghallgatásra.

A toborzónak, válogatásnak a Váci Dunakanyar Színház ad helyet.

A társulat csütörtökön délutánonként és szombaton délelőttönként tartja foglalkozásait – a szeptember végi casting után reményeik szerint újabb tagokkal kiegészülve.

Ribáry Zoltán

***

Kopetty Lia és Kautzky Ervin a Fónay-HUMÁNIA Társulat alapítói, művészeti vezetői voltak
Régi előadások emlékezete – Fent: 2019.12.24. Karácsonyi előadás – Balra lent: 2018.12.22. Karácsonyi előadás – Jobbra lent: 2017.04.25. A bűvös erdő