Váci NKSE csapata – nem sok idő maradt a kezdésig

A Váci NKSE csapata az új tervek szerint, szeptember 5-én kezdi el a szezont, ugyanis az MKSZ előterjesztését (a bajnokság sűrítésével kapcsolatban) egyhangúan elfogadta a Profi Liga! – ismerteti a csapat hivatalos fóruma

Csapatnak így nem sok ideje maradt, hogy formába lendüljön, hiszen az együttest sújtó koronavírus-fertőzések miatt meg kellett szakítani felkészülést, így nagy lemaradásban van a többi csapathoz képest.

Eddig összesen két edzőmérkőzést tudtak lejátszani, hazai pályán 7 gólos vereséget szenvedett a Ferencváros ellen, valamint pénteken 7 gólos győzelmet aratott Érden.

Érd-Váci NKSE 25-32 (15-18)

Váci NKSE: Triffa (kapus), Diószegi 5, Hámori 2, Helembai 3, Lakatos 5, Kácsor 3, Radosavljevic 4. cserék: Bukovszky, Bálint (kapusok), Szabó 6(5), Szeberényi 2, Szondi 2, Pálffy.

A felkészülés utolsó hetében még további két edzőmérkőzés vár a lányokra, augusztus 25-én kedden 17:00-tól Győrbe látogatnak, (a mérkőzést a Sport 1 élőben közvetíti) valamint augusztus 28-án pénteken 17:00-tól a Debrecen otthonában lépnek pályára.