Kétgólos hátrányból fordítottunk, óriási győzelmet arattunk! (videó)

Az NB III közép-csoportjának 4. fordulójában a VÁC FC kétgólos hátrányból felállva 3:2-re legyőzte a Kecskemét együttesét, ezzel megszületett az idény első sikere – írta a VÁC FC honlapja.

Vác FC–Kecskeméti TE 3–2 (2–2)

A hazai pályaként funkcionáló budapesti BVSC pályán fogadta a Vác az NB III negyedik fordulójában a Kecskeméti TE együttesét. A szerdán elért döntetlennel megszereztük első pontunkat, ezúttal a három pont megszerzése volt a cél. A mérkőzés előtti zivatar vizessé, csúszóssá tette a talajt, sőt a pálya egyik sarkában a víz is megállt.

Gólszerzők: Károly (0-1, 16. perc), Kis B. (0-2, 24. perc), Sóron (1-2, 39. perc), Lukács K. (2-2, 43. perc), Zámbó (3-2, 47. perc)

Csapatunk végre megszerezte első győzelmét és ezúttal a gólokkal sem maradt adós. Nem mellesleg együttesünk győzelemmel köszöntötte a szombaton 42. életévét betöltő, születésnapos játékos-pályaedzőt, Rusvay Gergelyt!

Remélhetőleg ezzel rátaláltunk a jó útra és érkeznek az újabb pontok. Erre legközelebb Hódmezővásárhelyen nyílik lehetőség a következő fordulóban, augusztus 26-án.

Burzi Attila:

Gratulálok az egész csapatnak, megmutatták, hogy van bennük tartás, kétgólos hátrányból is sikerült fordítaniuk. Utóbbi két mérkőzésünk megmutatta, hogy jó irányba indultunk meg. ezt akarjuk folytatni. Külön gratulálok saját nevelésű játékosunknak, Lukács Kelemennek, aki nagyszerűen játszik az NB III-ban és megszerezte első gólját, amely kulcsfontosságú volt a mai találkozón!

Gombos Zsolt:

Ami a futball elemeit illeti, az ma egyáltalán nem működött. Se a szervezettség, se a taktikai elemek. Vezettünk 2-0-ra, ezután a félidő végén öt perc alatt kaptunk két gólt, majd a második félidő elején rögtön egyet, arról már nem is beszélve, hogy milyeneket. Kikapni ki lehet, de leszegett fejjel, sorra rossz megoldásokat választva, rossz motivációval nem.