A Mi Hazánk Mozgalom aggasztónak találja a város közbiztonságát

Sokat romlott Vácon a közbiztonság – emelte ki sajtótájékoztatóján a Mi Hazánk Mozgalom váci szervezetének elnöke. Dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina szerint aggodalomra ad okot, hogy nemrégiben brutális támadás történhetett a Ligetben.

A politikus véleménye szerint a lakosok nincsenek biztonságban, mert a térfigyelő kamerák nem működnek Vácon, nincs hatékony polgárőrség, és úgy látja, a közterület-felügyelet elsősorban a büntetésekre, és nem a megelőzésre fordítja a figyelmet.

„Összességében elmondható az, hogy kérjük a hatékony eljárást a lakosság védelmének ügyében, a bűnmegelőzési feladatok megoldása terén. Ha ez nem valósul meg, akkor további súlyos bűncselekmények várhatóak a városban”

– zárta a tájékoztatóját a Mi Hazánk Mozgalom váci szervezetének elnöke.

Mi Hazánk Mozgalom: nem megfelelő a közbiztonság Vácon

Nem megfelelő a közbiztonság Vácon-emelte ki sajtótájékoztatóján a Mi Hazánk Mozgalom váci szervezetének elnöke. Csereklye-Klapwijk Krisztina szerint aggodalomra ad okot, hogy fényes nappal történhetett brutális támadás a Ligetben. A politikus szerint a lakosok nincsenek biztonságban, mert egyetlen térfigyelő kamera sem működik Vácon, nincs polgárőrség, és úgy látja, a közterület-felügyelet elsősorban a büntetésekre, és nem a megelőzésre fordítja a figyelmet. RÉSZLETEK AZ ESTI HÍRADÓBAN!

Közzétette: ESTV – 2020. augusztus 5., szerda

Forrás: ESTV híradása