A Pride-ról érdeklődött, nem kapott választ a momentumosoktól

Kitérő és semmitmondó válaszokat kapott a Mi Hazánk Mozgalom szervezeti elnöke dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina az elmúlt hétvégén, amikor a Vácon standoló Momentum tagjait kérdezte a Budapest Pride elfogadhatóságáról, mivel az szinte egybeesik az augusztus 20-ai nemzeti ünneppel, mondta elemi.hu-nak a párt váci elnöke.

„Kérdésemmel arra voltam kíváncsi, hogyan tudják összeegyeztetni, akár a törvényeket is kijátszva megtartandó normalitásnak ellentmondó melegfelvonulást, miközben nemzeti ünnepünkre készülünk azon a héten.”

– tette fel a kérdést a váci elnök.

A város polgárait egyre jobban aggasztja a másság kérdése, ugyanis több polgár is nehezményezte a liberális szemléletet és viselkedést a legutóbbi július 15-én megtartott városházi közmeghallgatáson. Volt olyan személy, aki a polgármester felé intézett kérdésében szóvá tette hogyan lehetséges az, hogy a házasságkötőből homoszexuális párok úgy távoznak, hogy élettársi kapcsolatuk hivatalos bejegyzését követően Vác főterén tartott pezsgős fogadással megbotránkoztatják az arra haladó kisgyermekes családokat. És akadt olyan hozzászóló is, aki már baljóslóan jegyezte meg, hogy reméli Vác nem követi a sort a melegfelvonulások megrendezésben.

A váci Mi Hazánk Mozgalom elnökeként, ahogy eddig sem, de ezután sem fogok azonosulni az ilyen liberális szemlélettel, ahol elfogadott, hogy közterületen a normalitásnak ellentmondó, szeméremsértő, vonagló magatartást tanúsítanak egyes emberek az egykoron szebb napokat megélt konzervatív városunkban

– hangzott el végezetül dr. Csereklye-Klapwijk Krisztinától.

Forrás: elemi.hu