Biztos, hogy helyénvalók ezek a lakosságellenes intézkedések a strandon?

Mint arról már írtunk , a májusi strandnyitáskor a bejáratnál hideg zuhany fogadta a látogatókat, brutálisan megemelkedtek a belépők árai. Majd írtunk arról, hogy egy unokáit a strandra elkísérő nagymamát milyen kínos meglepetés ért a „testvér-kedvezmény” eltörlésének családellenes intézkedése kapcsán. Úgy tűnik, nem áll le a strandos meglepetések sora, most egy olvasónk történetét osztjuk meg önökkel a 10 alkalmas uszoda bérletéről.

„Idén február 12-én váltottam egy váci lakcímmel rendelkezők számára vásárolható, 10 alkalmas uszoda bérletet. Az előzőt felhasználtam. Ezzel az új bérlettel idén március 11-én voltam utoljára, mert már nem mertem tovább menni az akkor jelentkező fertőzésről szóló hírek miatt. Így maradt szabadon további úszási lehetőségem még a bérleten.

Ma, 2020. június 12-én elhatároztam, megkezdem ezeknek a kihasználását.

Én kis naiv. Közölték velem, hogy a nyári új díjak miatt ezt nem tehetem, talán ősztől, most fizessem ki a nyári, új bérleti díjat,

annak ellenére, hogy van érvényes lehetőségem a leúszásra. Ez ám a megoldás Vácon, az új hullám ismét bemutatkozik.

Nem hiszem, hogy a sok zavaros ügy ismertetése mellett ez nagy probléma lenne, de mutatja azt a teljes zavartságot, ahogyan vezetnek egy várost.

Ha vannak további történeteik, váci családokat érintő hasonló visszásságról a strand kapcsán, várjuk olvasóink leveleit.