Szeptemberben évadnyitó koncertje lesz a Vác Civitas-nak Bogányi Gergellyel

A zenekar Bogányi Gergely zongoraművésszel elmaradt évadzáró hangversenyének pótlására  a tervek szerint, úgy mint a 2019-es évad zárásására 2020. szeptember 5-én szombaton 19 órakor kerül sor a művelődési ház színháztermében – írta Sándor Bence, a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar művészeti vezetője a zenekar Facebook-oldalán.

Ugyanitt ismertette a szimfonikusok vezetője, hogy ez a rendhagyó évadzáró hangverseny lesz egyúttal az évadkezdő is. A bérletek és a már megvásárolt jegyek érvényesek ezen hangversenyre.

További információk:

Sajnos a COVID-19 járványhelyzet kapcsán nekünk is alkalmazkodni kellett a jelenlegi helyzethez, de nagyon bízunk abban hogy az elmaradt évadzáró pótlására kitűzött időpont megvalósulhat majd. Ennek érdekében folyamatosan figyeljük a kormány aktuális rendeleteit.

Sok előadó művészeti szervezet kéri közönségét hogy ne váltsa vissza a már megvásárolt jegyeket, és ha lehet ezzel támogassa azon művészeket, akik a pandémia miatt igen nehéz helyzetbe kerültek. Mi sem vagyunk könnyű helyzetben, de nem kérjük ezt Önöktől, hanem teljes mértékben Önökre bízzuk ennek eldöntését, melyet elfogadunk és tiszteletben tartunk.

Aki szeretné visszaváltani a már megvásárolt jegyét, bérletét, az a következő módon teheti ezt meg (kerülve a személyes kontaktust):

  • fényképezze le a belépőjegyet vagy bérletet,
  • és ezt a fényképet küldje el a vac.civitas.zenekar@gmail.com e-mail címre,
  • valamint kérjük küldje el ebben az emailben azt a bankszámlaszámot is, amelyre utalhatjuk a jegy árának visszatérítését.

A belépőjegy teljes vételárát, a bérlet vételárának pedig az 1/4 részét térítjük vissza.

Mindenkitől elnézést kérünk ez esetleges kellemetlenségekért, az elmaradt hangversenyért, illetve a jegy árának visszatérítése kapcsán felmerülő esetleges kellemetlenségekért, késedelemért.

Minden kedves ismerősünknek jó egészséget kívánunk, vigyázzanak magukra. Valamint ha idejük engedi látogassanak el egy-egy karantén hangversenyre, vagy tekintsék meg online oratórikus felvételeinket a Vox Humana Énekkar főszervezésében

– zárja a posztot Sándor Bence, a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar képviseletében