Rágalmazás és becsületsértés miatt tett rendőrségi feljelentést Csereklye-Klapwijk Krisztina.

Többször, többen sértegették, becsületébe gázoltak, amit már nem hagyhatott szó nélkül a Mi Hazánk Mozgalom váci elnöke, dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina polgármesterjelölt. Közleményében így fogalmaz:

„A mai napon rendőrségi feljelentést tettem azok ellen, akik ellenem, családom ellen, a politikai párttársaim ellen, illetve az országos Mi Hazánk Mozgalom ellen obszcén, keresetlen, gyalázó, illetve olyan kifejezéseket tettek, amik már nem megengedettek szerintem egy politikai színtéren. Az elmúlt egy, illetve két hétben több médiaforrásban is megjelentek már ehhez kapcsolódó megjegyzések, illetve különböző oldalakon, mint a facebook, is már jelzőztek minket. Nem tudom elfogadni az ilyen jellegű megnyilvánulásokat, teljes mértékben visszautasítom.”

Az üggyel kapcsolatos sajtótájékoztatóján az elnök elmondta: nem csak erkölcsi, hanem anyagi kárt is okoztak az őt sértegetők, ugyanis a leírtak befolyásolhatják karrierjét, szakmai megítélését is, amely a büntetés kiszabásánál súlyosbító tényező lehet. Ezeket a sértő kitételeket, gyalázkodó megjegyzéseket, amik megjelentek róla a nyomtatott sajtóban és a közösségi médiában, – ügyvédje jelenlétében- tételesen fel is sorolta a hatóságnak.