Házasságellenes videóminta alapján kampányol a váci Jobbik

Bizarr politikai videókban szerepel a Jobbik váci elnöke, megyei képviselője.

A nyáron futótűzként terjedt a neten egy rövid videó, melyben egy piros pólós férfi elmondja, hogy bármit választana, csak azt nem, hogy örökre a feleségével marad.


Sokan nevettek egyet rajta, majd megölelték a feleségüket és minden ment tovább. Senki se vette komolyan a videó üzenetét, kivéve egy embert, Fehér Zsoltot, a váci Jobbik elnökét, Pest megyei önkormányzati képviselőt. Ő az alábbi videót készítette ennek alapján.

A Jobbikos díszletben a szereplő a párt váci elnöke, megyei képviselője.


Persze mindenki úgy gondolkodik a feleségéről, ahogy akar, de üzenet értékű, hogy pont ennek a házasságellenes videónak a népszerűséget lovagolta meg a Jobbik, pedig a neten végtelen számú szellemes videó található.

A "kisfilm" politikai üzenete is riasztó: a Jobbik számára mindegy, hogy valaki neonáci, neoliberális vagy posztkommunista, ők gondolkodás nélkül támogatnak mindenkit, aki nem fideszes. Az egykor családbarát, nemzeti pártként indult Jobbikhoz képest ez mindennek a fordítottja…

Fehér Zsolt egyébként a napokban jelentette be, hogy a bevándorláspárti politikai erők által indított váci polgármester-jelöltet, a liberális Matkovich Ilonát támogatja. Matkovich a liberális véleményformáló Magyar Narancs újságírójaként lett ismert, Vácra pedig multikulturális egyetemet álmodott.

A színészi teljesítmény és a videó minőségének megítélését pedig mar olvasóinkra bízzuk.