Ilyen lakást vásárolhatunk 20 millióért Budapesten

Budapesten pár évvel ezelőtt a Budapest eladó lakás kulcsszóra keresve számtalan ajánlat közül választhattunk. Mára már érdemesebb a 20 milliós összeget beütni a keresőbe, hiszen ezért az árért találhatunk több szobás lakásokat is. Ezek a lakások jellemzően a külterületeken még téglalakások, de a belvároshoz közelítve ezért a pénzért már csak panellakásokat találunk.

A startlak.hu oldalon érdemes a keresést elindítani, hiszen itt nagyon nagy a választék a 20 milliós álomhatáron belül. Kereken 10 millió forintért a 3. kerületben 2 szobás panellakás várja új tulajdonosát. A lakás a Szentendrei út csendes részén található meg, ahová már nem jut el annyira a főútvonal zaja. Az átlagos állapotú lakás a budai hegyekre panorámás és 49 négyzetméteres.
A beépített loggia és a frissen kicserélt műanyag nyílászárok növelik a lakás értékét, így akár befektetésnek is tökéletes. Akiknek inkább a tégla lakás az állunk, azoknak a XIII. kerületben kínálnak egy téglalakást. Az 1+1 félszobás lakás napfényben úszik és egy 6 négyzetméteres erkély kínálja a kikapcsolódást a megterhelő munkanapok után.
Ezen a részen az infrastruktúra kiváló, hiszen a metrótól kezdve minden megtalálható a közelben. 15 millió forint környékén, a budai részen is találunk elfogadható állapotú lakást, de válaszhatjuk az egyre népszerűbb Losonczy negyedet is a belváros közepén. A 2 szobás 51 négyzetméteres Gellért-hegyi öröklakás ugyan a 30-as években épült mégis igen jól karbantartották, ennek köszönhetően kis ráfordítással kellemes otthon varázsolható belőle.
A szuterénlakás szoba-konyhás és fürdőszoba valamint külön WC is megtalálható benne. A kis lakáshoz természetesen jár a kerthasználat, ahol kikapcsolódhatunk. A téglalakások iránt érdeklődők a 2. kerületben a közkedvelt Pasaréti úton is vásárolhatnak 2 szobás lakást, amit azonban fel kell újítani.
A szintén az 1930-as években épült lakás az 5-ös busszal könnyedén megközelíthető és erkély is tartozik hozzá. a két szoba parkettával burkolt, amelyet lehet, hogy elég csak felújítani. ha van némi megtakarításunk és igen jó helyen szeretnénk Budapesten ingatlant vásárolni, akkor ez tökéletes lesz. Természetesen nem mindenki ragaszkodik a budai oldalhoz, így pesten a folyamatosan megújuló Losonczy negyedben, jó környezetben akár befektetésnek is kiváló lakást ajánl a startlak.hu.
A magasföldszinti lakás pontosan a belváros közepén található meg és némi felújítással máris költözhetővé tehető. A 20 millió forint felé közelítve egyre több lehetőség nyílik meg az Budapesten keresgélők előtt. Választhatunk új építésű garzont, vagy szétnézhetünk a 13. kerületben is ahol tégla lakásokat kínálnak.
Ezen az áron már a 11. kerületben is szabad az út az ingatlanvásárlók előtt, hiszen Szentimre városban tégla lakások sora vár rájuk. A Feneketlen-tó környékén megtalálható lakás 3 szobás és fel van újítva, így ebbe a lakásba csak be kell költöznie az új tulajdonosnak. A teljes lakás felújításra került egészen a vezetékektől kezdve. Kombi cirkó biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást valamint két szobában is galériát alakítottak ki.
Akik a 4. kerület Újpesti részén szeretnének új otthonra találni, most bátran keresgéljenek, hiszen itt 20 millió forintért teljes felújításon átesett házban vásárolhatnak lakást. A szigetelt házban kicserélték az összes nyílászárót és teljeskörűen felújították a lakásokat is. A leendő lakóknak lehetőségük van a festésbe is beleszólni és a belső kialakítás egyes részei is rájuk várnak. A modern kis garzonokat minden fiatalnak ajánljuk.