Megnyílt a Juventus FC hivatalos foci akadémiája Vácott

2018. szeptember 1-jétől a váci székhelyű Dunakanyar Régió Utánpótlás Futball Club és a világhírű olasz egyesület partneri megállapodásának köszönhetően megnyílt a Juventus FC hivatalos foci akadémiája Vácott.

A Juventus a világ minden pontján – 5 kontinensen közel 50 országban – képviselteti magát; táborok, akadémiák formájában adnak sanszot a gyermekeknek arra, hogy ők is átélhessék, hogy milyen a Juventus FC keretei között futballozni. Ez a program érkezett el most Magyarországra, azon belül is Vácra, ahol kimondottan a váci és a Vác környéki gyermekek számára kínálnak lehetőséget.

Az akadémián a gyerekek a Juventus FC szakmai programja alapján készülnek Lorenzo Grossi a Juventus Akadémiák európai szakmai vezetőjének irányításával, illetve a Dunakanyar Régió UFC utánpótlásedzői segítségével.

Ezen felül az együttműködésnek köszönhetően az egyesületben sportoló gyermekek minden évben részt vehetnek a Juventus mini világbajnokságán Torinóban, ahol a világ összes Juventus Akadémiája képviselteti magát.
Fotók: Robert Szaniszló / FPA (Focus Press Agency)

***

Az akadémia elérhetőségei:

Infó vonal: +36-30-280-26-12
E-mail: hungary@juventus-academy.com

***