WC csészék között is elég nagy a különbség

A mellékhelyiségekben sem kell mellőznünk a luxust és a stílust, hála a RAVAK csodálatos WC csészéinek. Lehetnek különálló helyiségben vagy akár együtt a fürdőszobával, a Chrome WC csészék biztosan feldobják az illemhelyet és szebbé varázsolják otthonunkat. A ravak.hu kínálatában megtalálhatóak ezek a fantasztikus, letisztult WC csészék, amelyek minden felesleges és zavaró részlettől mentes megoldást kínálnak. A Chrome WC-k persze nem csak külsejükkel, hanem a nagyszerű tudásukkal is képesek voltak meghódítani a piacot. A különbség tehát szemmel is látható, a hagyományos WC csészékhez képest. Ezen különleges és formatervezett WC csészék egy fantasztikus teljesítményre képes, beépített öblítő rendszerrel vannak felszerelve.

Ráadásul a fali rögzítésüknek köszönhetően a fürdőszoba és a WC helyiség padlóját is szabaddá teszi, így egyszerűbbé téve a takarítást. A Chrome WC csészék rögzítési helyei takarásban vannak, így nem rontják a gondosan kialakított összképet. A praktikus megoldások sora azonban még mindig nem ért véget, hiszen egy innovatív, lassú záródású, úgynevezett „SoftClose” rendszert is tartalmaznak ezek a WC-k.

A Chrome WC-k egy letisztult, tiszta koncepció, kiemelt tagjai

A Chrome koncepció egy kiterjedt fürdőszobai koncepció, amelyhez ezek a formatervezett WC-k, tökéletesen illeszkednek. A letisztult, harmonikus, egymáshoz illeszkedő stílus minden egyes tagja megtalálható a Ravak kínálatában. Ettől függetlenül, a formatervezés annyira jól sikerült, hogy a modern stílusvonalak miatt, szinte akármilyen új tervezésű fürdőszobában nagy sikerrel alkalmazható. A tisztaságot sugárzó összképhez a könnyű tisztán tartás és a láthatatlan illesztések is hozzásegítenek. Az innovatív gallér fúvókák oda irányítják a vizet, ahol a leginkább szükséges, így a Chrome WC mindig tiszta és higiénikus marad.

A „WC Uni Chrome Rim” típusú WC csészék

Az egyszerűen tisztán tartható WC csésze egy különleges peremmel rendelkezik, amely még könnyebb tisztítást tesz lehetővée. Ez a legolcsóbb Magyarországon kapható, rejtett felfogatású WC csésze. Méretei: 360 x 510 x 350 mm, amely falra szerelhető és konzolja is rejtett.

Hatékony öblítő rendszerrel, levehető ülőkerésszel és lecsapódásgátló mechanizmussal van ellátva. A nettó alapára 49.449 Ft de további extrák is kaphatóak hozzá. Többféle nyomólap, WC ülőke és falra és fal mögé szerelhető WC tartállyal kínálják a ravak.hu weboldalon.

A „WC Uni Chrome RimOff” típusú WC csészék

A legmagasabb higiéniai elvárásoknak is megfelelő Romoff változat természetes anyagok kombinációjának kiégetésével készült, amelyhez a koncepcióban elvárt tiszta és letisztult kialakítás is párosul. A megvásárolt csomagolásban megtalálható a fal és WC közti szigetelés is és még így is, a legolcsóbb rejtett felfogatású, perem nélküli WC a magyar piacon.

Méretei azonosak a Chrome Rim típusú WC csészéhez: 360 x 510 x 350 mm és más paraméterei is azonosak. A RimOff perem nélküli WC csészét a Ravak WC tartállyal érdemes kombinálni az öblítővíz dinamikájának optimalizálása érdekében. A WC Un Chrome RimOff WC csésze nettó ára 55.433 Forint de ehhez a változathoz is vásárolhatóak, az előzőekben felsorolt extrák.