A COTW okostelefonos alkalmazásával egy ajánlatról sem maradunk le!

A magyar használtautó kereskedők álmát valósította meg a CarsOnTheWeb.com webportál, amikor megnyitotta kapuit Magyarország számára is. A nemzetközi használt autós aukció portál számtalan olyan funkcióval várja vásárlóit, amellyel a bőséges árukínálat egyszerűen átlátható, szűrhető és bármikor lehetőségünk van egy tetsző ajánlatra licitálni. A COTW portál sajátossága, hogy kizárólag a használtautó kereskedők számára készült, és csak is vállalkozások tudnak rajta keresztül a nemzetközi piactéren használt autó aukción részt venni. A CarsOnTheWebautó-aukciós portálon több ezer használt autó várja, hogy ajánlatot tegyünk rájuk. A járművek különböző kategóriákban, típusok szerint sorakoznak, hogy évjárat, állapot vagy éppen terület szerint válogathassunk közülük. Nem csak személygépjárművek de teherautók és terepjárók is megtalálhatóak a kínálatban. Leginkább nagyobb üzleti autó flották, autókölcsönzők és lízingelő cégek minőségi használt autóival találkozhatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb üzletet tudjuk megkötni az online felületen.

Az online használtautó-aukciós portál előnyei

A legtöbb használt autó kereskedő elfoglalt és ezért csak minimális időt tudnak az internetes kínálat átböngészésére fordítani. Ma már nem is várható el, hogy a rohanó világunkban órákat vagy napokat szánjunk egy-egy adásvétel megkötésére vagy az autók felkutatására. Ha a legnagyobb minőséget keressük és mindezt rendkívül gyorsan szeretnénk megtalálni, akkor egyértelműen a nemzetközi piacon kiemelkedő eredményeket felmutatni képes Cotw szolgáltatásaira van szükségünk.

A webes felületen egy rövid regisztrációt követően, vállalkozásunk hitelesítésével, már is megtehetjük a licitjeinket. Naponta legalább 2000 személygépkocsi, furgon, kisteherautó és más sérült és jó állapotban lévő jármű várja, hogy a legjobb áron kerüljön értékesítésre. A járműkeresőben pillanatok alatt megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelő minőségű járműveket, amelyekre megadhatjuk ajánlatunkat, így biztosan a legjobb ár-érték arányon jutunk a kiszemelt autókhoz és a lehető legnagyobb haszonnal tudjuk majd azt tovább értékesíteni.

Már mobilalkalmazás is segíti a licitálást

A carsontheweb.com már mobilalkalmazáson is elérhető! Nem csak Androidra de iOS-es okostelefonokon is egyaránt fut a legnagyobb nemzetközi használtautó aukciós portál. Az alkalmazás segítségével pillanatok alatt kereshetünk márka, modell, árkategória vagy éppen üzemanyag típus alapján az adatbázisban. A találati listában pedig gyors licitálási lehetőséget kínál az app számunkra.

Megerősítés után már is élő licittel várhatjuk az eredményt. Szerencsére az applikáció nem várja el, hogy a drága időnket böngészéssel töltsük, így számtalan értesítést állíthatunk be. Új autók érkezéséről vagy aukciók lezárásáról is tájékoztat bennünket és az úgynevezett „Ultimo licit” megadására is lehetőségünk van az aukció lezárását követő 5 percen belül. Az applikációban szinte minden funkció megtalálható ami a weboldalon, így a nyelvet is gombnyomásra módosíthatjuk, akár csak személyes adatainkat és a licitálással kapcsolatos beállításainkat.