Most vasárnap ismét nagyban játszhatnak a Vác és környéki gyermekek

A MEGA Játszóház csapata jóvoltából 2018. március 25-én, vasárnap 10 és 17 óra között ismét egy hatalmas játszóházzá alakul városunk sportcsarnoka. A küzdőteret ezen a napon számos, izgalmas játékkal töltik meg a szervezők, akiktől megtudtuk: a palettán ezúttal is lesznek teljesen új légvárak. A játékok között pedig akad olyan játék is, amely már a nagyobb 10-14 éves korosztálynak kínál önfeledt szórakozási lehetőséget!

A MEGA Játszóházról:

A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló nagyrendezvény, mely immár harmadik éve vándorol városról-városra nyújtva feledhetetlen szórakozást kicsiny vendégeinek.

A légvárak, csúszdák, akadálypályák, felfújható játszóterek, sportjátékok órákra elvarázsolják a gyerekeket, akik most újdonságként mini Ferrarikkal is "száguldhatnak" az erre a célra elkülönített területen. Továbbá egy profi versenyautó terepasztal is a gyermekek rendelkezésére áll. Mindemellett pedig arcfestő és csillámtetováló is várja a gyermekeket. A színpadon mindeközben színes programok peregnek: bűvészek, bohócok, énekesek, táncosok váltják egymást, nyújtva színvonalas szórakozást a nézőknek. Az egyes műsorokat 11, 14 és 16 órakor kezdik.

A játszóházat már egy éves kortól érdemes látogatni! A szervezők az egytől ötéves korig terjedő korosztálynak külön sarkot állítanak össze, melyet csak ők használhatnak. Itt speciális játékok kerülnek elhelyezésre, direkt a kicsik számára.

Ez alkalommal bemutatkozik a TAP-Light, ami egy fantasztikus XXI. századi játék, mely megmozgat minden látogatót. Azonnal érthető szabályokkal minden korosztálynak ajánlott. Fejleszti a gondolkodást, a reflexeket, a térlátást és a mozgás koordinációt!

A játszóház keretében tehát lehetőség nyílik az önfeledt játékra, mozgásra, szórakozásra. A játékok többségénél pedig nem kell külön használati díjat fizetni, hiszen a belépő egyszeri megfizetése után a számos légvár korlátozás nélkül használható.

Az arcfestésért, a csillámtetoválásért, a kézműves foglalkozásokon való részvételért, valamint a versenyautó terepasztal és az akksis autók használatáért külön díjat kell fizetni.

***

A MEGA játszóház rendszeresen ellátogat Vácra. Helyszíne a Városi Sportcsarnok, mely ideális, nagy területet biztosít. Ki tud alakulni az igazi „MEGA” érzés, mikor is sok-sok gyerek egyszerre játszik önfeledten.

– A MEGA Játszóházban tiszta, rendezett körülmények között, a szabványoknak megfelelő, biztonságos játékokon játszhatnak a gyermekek – hangsúlyozzák a szervezők.

Bővebb információk a MEGA Játszóházról: www.megajatszohaz.hu

Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők!