Javában zajlik a Sörfesztivál Vácon

Ismét remek programokkal készült a Dunakanyar Rendezvényiroda az augusztus 20-i hétvégére. Vác Város Önkormányzatának támogatásával az immáron negyedik alkalommal megrendezett, három napos Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál első napján – azaz tegnap – többek között a Mojito, a Made in, DJM, Thomx és Sterbinszky várta az érdeklődőket a váci Duna-parton.

A három napos fesztiválon ezúttal is a magyar kisüzemi kézműves sörök kapják a főszerepet, melyek között nemzetközileg elismert aranyérmes söröket is kóstolhatunk, de a legfinomabb belga és cseh sörök is képviseltetik magukat. A közel 100 féle sörkülönlegesség mellett, a fesztiválon a hagyományos magyar konyha és a különböző street food ételek is megtalálhatóak. A váci Duna-parton, a Zenepavilon alatti területen hatalmas vidámpark is épült. A hátralévő két napban lesznek még további gyerekprogramok, karate bemutató, érkezik majd Dudó bohóc és ott lesz Szandi is. Emellett csodálatos termékeket felvonultató kézműves utca is várja az érdeklődőket.

Külön érdekesség a fesztiválon jelen lévő hatalmas BKV csuklós busz, amely Bus Pub néven a tavaszi motoros találkozón debütált.

Ma, este 6 órakor lesz a VII. Dunakanyar Szépe szépségkirálynő-választás döntője, amelynek szünetében fellép majd az idei Dunakanyar Hangja verseny győztese Dr. Dézsenyi Zsófi és az idei Euroviziós dalverseny nagy felfedezettje Pápai Joci is!

A városi ünnepség holnap, este 6 órakor kezdődik a Szent István szobornál, azt követően pedig este 7 órától a Duna-parti színpadon a legismertebb musical dalok csendülnek majd fel Andi Színjátszósai előadásában.

A tombola fődíja ezúttal egy két személyes utazás lesz a cseh sörök hazájába Prágába, amit a vasárnap esti ABBA koncert előtt sorsolnak ki a szervezők.

A három nap záróakkordjaként egy fergeteges tűzijátékban gyönyörködhetnek az érdeklődők.

A váci sörfesztiválról bővebben az alábbi plakáton, valamint a Dunakanyar Rendezvényiroda facebook oldalán tájékozódhatnak: www.facebook.com/dunakanyariroda2010