Különleges munka, gyönyörű környezetben – Az Ipoly Erdő Zrt. ajánlattételi felhívása

Az Ipoly Erdő Zrt. ajánlattételi felhívást tesz közzé a Tóvik Vendégházának bérbeadására. Az ezzel kapcsolatos részleteket az alábbi ajánlatételi felhívásban találják meg Olvasóink.

Ajánlattételi Felhívás

az Ipoly Erdő Zrt. Tóvik Vendégházának bérbeadására

A Tóvik Vendégház a Börzsöny közepén, a Dunakanyarban, erdei környezetben várja a elvonulásra, nyugalomra vágyó vendégeit. A Királyréti Erdészet területén található, 27 fő elhelyezését kínáló szálláshely a családi kirándulásoknak, baráti találkozóknak, céges, de akár más, nagyobb rendezvényeknek is remek helyszínéül szolgál. A bejáratott vendégkör mellett évről-évre nagyobb az érdeklődés az esküvő- és vállalati tréning szervezők részéről.

Célunk, hogy a vendégek különleges, egyedi, személyre szabott szolgáltatást nyújtó szálláshelyként gondoljanak ránk.

A vendégház mellett hangulatos játszótér, kerti tavacska, a közelben a kellemes kiránduló körutak aktív kikapcsolódásra csábítanak. A kertben 150 fős fedett-nyitott szaletli található, nagyobb rendezvények, esküvők lebonyolításához. A parkolónk a kerítésen belül található. Minden hatósági előírásának megfelelő konyha és a kiszolgáló helyiségek is a teljes körű vendéglátást segítik. A vendégház üzemeltetésének megkönnyítését szolgálja a 2 szobás, fürdőszobás gondnoki lakrész.

A célunk, hogy a bérlő a börzsönyi turisztikai hálózatba illeszkedő, a bérbeadó térségbeli kínálatát kiegészítő, a hagyományos vendéglátásban megszokottaktól eltérő egyedi és színvonalas szolgáltatást nyújtson.

A részletes ajánlattételi felhívás – előzetes bejelentkezést követően – átvehető:
Ipoly Erdő Zrt. központ (2660 Balassagyarmat, Bajcsy u. 10. tel: 35/300-769)
Ipoly Erdő Zrt. királyréti erdészete (2624 Szokolya-Királyrét, tel: 27/375-062)

Ipoly Erdő Zrt.