Ideális a reptéri parkolás kisautóknak és buszoknak egyaránt

A reptéri parkolás egy olyan parkolási alternatíva a repülővel utazók számára, amely kényelmes, gyors, egyszerű és egyben költséghatékony is.

Ember mi voltunk megköveteli a kényelmet és a biztonságot, ezért nem szívesen mondunk le egy olyan szolgáltatásról, amely hozzáférhető áron mindkét feltételnek képes megfelelni.
Akár rövidebb, akár hosszabb időre kíván távol maradni, a reptéren belüli parkolás opciójával élve kamerával-, és elszánt, felelősségteljes őrökkel védett területen hagyhatja személygépkocsiját.

Érvek a reptéri parkolás mellett

Ma már nem csak otthonunk atmoszférája szolgáltat meghittséget, nyugalmat, és jelöl ki egy intim szférát, hanem a saját autónk is, amely mint egyfajta mobilis miniotthon mindenhová elvisz bennünket.

Közeleg a nyári üdülős-frissülős szezon, ezért Ön talán éppen Mallorca, Lanzarote, vagy a Maldív-szigeteket jelölte meg a családi kiruccanás helyszíneként? Repülővel óhajt eljutni ezekre a helyekre? A reptérre legszívesebben saját kocsijával szeretne eljutni, miközben a család favorit slágerét dúdolják?

A megoldás…

Akkor ne hagyja figyelmen kívül a reptéri parkolás lehetőségét, hiszen az egyre populárisabbá váló parkolási forma helyben van a reptéren, a várakozás ideje alatt igénybe veheti a Budapest Airport sokszínű szolgáltatását (OTP Travel, posta, pénzváltó, ATM automaták, turisztikai információ stb.), falatozhat is utazás előtt, vagy használhatja a wifit, ha ehhez van kedve.

Online is lefoglalhatja a kocsi potenciális helyét, és a fizetés során gyakran részesülhet kedvezményben, könnyedén és gyorsan, hosszabb poggyász-cihelés beiktatása nélkül eljuthat a bejáratig, és ha nagy a családja, akiket minibusszal szállított el a reptérig, akkor ennek a járműtípusnak is jut bőven hely, ha Ön előzetesen gondoskodott a placc megszerzéséről.

Tovább is van, mondjuk még?

A bud.hu oldalon kiváló, részletes információk birtokába juthat a reptéri parkolás és az egyéb, repülős utazással összefüggő tudnivalók kapcsán.

A Park’n wash szolgáltatás igénybevételével kocsija már a reptéren megszépülhet, hogy a visszaérkezéskor a felvitt viaszréteg hatása alatt, védve a járművet a szennyeződésektől csillogóan fogadhassa Önt és családját.

A világhálós parkolóhely-foglalás sanszával a magyar lakosság több mint 40 százaléka él. A folyamat során Ön már otthon kiválaszthatja a terminált, a be- és kihajtás napját és óráját. Elengedhetetlen azonban az a tudnivaló, mely szerint az internetes foglalás legalább az érkezés előtti 12 órával megtörténjen.

A reptéri parkolás során a kocsi helye direkt a reptéren lesz, így a késlekedés, a csomagcipelés, az utazással fel-felbukkanó feszültség minimálisra csökkenhet.

Parkolóhely buszok számára

Amennyiben buszos parkolóhelyre tart igényt, erre is van megoldás a reptéri parkolás forgatókönyvében, hiszen a Terminál parkoló nem kevesebb, mint 11 helyet tart fenn buszos parkolás esetére. A Holiday Parkoló pedig 9 helyet kínál e nagytestű járművek részére.

A zökkenőmentes ki- és bejárat biztosítása érdekében nem javasoljuk a Terminál Parkoló használatát utasok felvétele és/vagy leszállítása esetében. Az akadálymentesség mind az utasok, mind a sofőr dolgát könnyebbé teszi, hiszen nem lesznek egyik részről sem zúgolódások sem a bejárati távolságot, sem a cipekedés körülményességét illetően.

Abban az esetben, ha a buszvezetőnek várakoznia kell, tanácsos megcélozni a Holiday Parkoló Lite parkolóhelyeinek használatát.