Nagyszabású autóshow és sportkocsi tuning – ez az AMTS!

Izgalmasabb, mint a Lego, mert nem elég összerakni és nem csak játszani lehet vele, hanem közlekedni is, ráadásul biztonságosan. Merthogy szakavatott mágusok igazi sportautót építettek mindenki szeme láttára, egy plázában. A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői idén is a bevált recept szerint főznek, nem véletlenül, hiszen hosszú ideje hagyomány már a nyilvános autóépítésük. Na és persze az is, hogy a március 24-26. között megrendezésre kerülő show belépőjegye többféle kiállításra érvényes, meg egyben esélyt is jelent egy sportkocsi megnyerésére.

Az AMTS programjai között hatodik éve szerepel a háromnapos autóépítés: az elkészült járművek közül tavaly egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került kisorsolásra. A csapat eddigi legkomolyabb mutatványa egy új Ford Mustang élő átépítése volt 2015-ben, mely az első Európába érkezett példányok közül került ki.

Akinek fenntartásai vannak a tuningolással szemben, az is megnyugodhat, mert itt nem csak látványos külső elemekkel aggatják fel az egyébként is attraktív fazonú autót, hanem például futóművét is mérnöki pontossággal hangolják a megnövelt motorteljesítményhez, valamint az új, nagyobb felnikhez. Ráadásul a közlekedésbiztonság maximális betartásával, amit a teljesen törvényes műszaki vizsga és a – példa értékűen – 100%-ig legális, forgalmi engedélybe bejegyzett módosítások is igazolnak. Szerencsés új tulajdonosa tehát teljes biztonsággal és nyugalommal közlekedhet majd vele.
Az idei attrakció további érdekessége, hogy ezúttal nem a kapukon belül, hanem két hónappal a rendezvényt megelőzően, teljes nyilvánosság előtt, a WestEnd City Centerben épült át az alábbiakban is látható nyereményautó.

Az Audi TT Roadster kisorsolására az AMTS harmadik napján (március 26-án), közjegyző jelenlétében kerül sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: immáron 12. alkalommal nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, és ez már nemcsak Magyarország, de a közép-európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón.

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, a színes felhozatalban bármely korosztály megtalálja számítását. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autó- és tuning kiállítása

GYMKHANA Országos Bajnokság – A látványos autósport exkluzív versenye

Rusty Rodders Hot Rod Show – Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság és show

Magyarok a világ járműgyártásában – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban

Classic Automobil Show – restaurált / átépített klasszikus autók

Autómárkák, importőrök kiállítása – szalonautók, importőrök és koncepciók

Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása

Kabrió Kiállítás – exkluzív tárlat és vásár a legújabb „tetőtlen” modellekből

EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása

SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása

Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az Automobil és Tuning Show nyitvatartása:

2017. március 24-25: 9:00-19:00 óráig; március 26: 9:00-18:00 óráig.

www.amts.hu