Jövő szombaton ismét nagyban játszhatnak a gyermekek Vácon

A MEGA Játszóház csapata jóvoltából 2017. január 21-én, azaz jövő szombaton 10 és 17 óra között ismét egy hatalmas játszóházzá alakul városunk sportcsarnoka. A küzdőteret ezen a napon számos, izgalmas játékkal töltik meg a szervezők, akiktől megtudtuk: a palettán ezúttal is lesznek teljesen új légvárak. A játékok között pedig akad olyan játék is, amely már a nagyobb 10-14 éves korosztálynak kínál önfeledt szórakozási lehetőséget!

A MEGA Játszóházról:

A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló nagyrendezvény, mely immár harmadik éve vándorol városról-városra nyújtva feledhetetlen szórakozást kicsiny vendégeinek.

A légvárak, csúszdák, akadálypályák, felfújható játszóterek, sportjátékok órákra elvarázsolják a gyerekeket, akik most újdonságként mini Ferrarikkal is "száguldhatnak" az erre a célra elkülönített területen. A színpadon mindeközben színes programok peregnek: bűvészek, bohócok, énekesek, táncosok váltják egymást, nyújtva színvonalas szórakozást a nézőknek. Az egyes műsorokat 11, 14 és 16 órakor kezdik.

A játszóházat már egy éves kortól érdemes látogatni! A szervezők az egytől ötéves korig terjedő korosztálynak külön sarkot állítanak össze, melyet csak ők használhatnak. Itt speciális játékok kerülnek elhelyezésre, direkt a kicsik számára.
Mindezek mellett lesz még 3D mozi, új térbeli filmekkel.

A játszóház keretében tehát lehetőség nyílik az önfeledt játékra, mozgásra, szórakozásra. A játékok többségénél pedig nem kell külön használati díjat fizetni, hiszen a belépő egyszeri megfizetése után a számos légvár és a 3D mozi korlátozás nélkül használhatók.
Külön díj ellenében igénybe vehető szolgáltatások: az arcfestés, a csillámtetoválás, a kézműves foglalkozás, valamint az akksis autók használata.

***

A MEGA játszóház rendszeresen ellátogat Vácra. Helyszíne a Városi Sportcsarnok, mely ideális, nagy területet biztosít. Ki tud alakulni az igazi „MEGA” érzés, mikor is sok-sok gyerek egyszerre játszik önfeledten.

– A MEGA Játszóházban tiszta, rendezett körülmények között, a szabványoknak megfelelő, biztonságos játékokon játszhatnak a gyermekek – hangsúlyozzák a szervezők.

A belépők ára: gyermekjegy 700 Ft / fél óra, 1300 Ft / egy óra vagy 1800 Ft / nap (korlátlan jegy).

A belépési rendszert egy számítógép kontrollálja, minden szituációban a kedvezőbb díjat fogja számítani. Például egy kétórás benttartózkodás után a kedvezőbb napijegy árát kalkulálja.

A korlátlan jegy egyszeri belépésre jogosít, ha a nap folyamán, másodszorra is be szeretnének lépni a Játszóházba, visszatérő jegyet kell váltani.

Visszatérő gyermekjegy: 2400Ft

Ezzel többször is be lehet lépni a játszóházba.

Felnőttek számára kísérőjegyet kell váltani 400 Ft-ért.

Bővebb információk a MEGA Játszóházról: www.megajatszohaz.hu

Az eseményhez kapcsolódó facebook-os játék elérhető: itt


Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők!