Óév búcsúztató a Váci Tűzoltóparancsnokságon

A katasztrófavédelem az év minden napján huszonnégy órás, állandó készenléttel gondoskodik a lakosság folyamatos mentő-tűzvédelméről, és mint ilyen, az állampolgárok biztonságáról. Ez alól természetesen egyik ünnepnap sem kivétel, a szervezet vezetői pedig országszerte személyes látogatással és koccintással köszöntötték a december 31-én szolgálatot adó tűzoltókat.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője az év utolsó napján a szervezet központi főügyeletén, valamint a főváros negyedik kerületi hivatásos tűzoltó-parancsnokságán és a váci hivatásos tűzoltó-parancsnokságon tett látogatást. A váci tűzoltóknál Branyiczky Márk tű. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója fogadta. A főigazgató gratulált az idei évben nyújtott teljesítményhez, és azt kívánta, hogy az Új Esztendőben további sikeres szolgálattal, egyre javuló feltételekkel teljesíthesse az állomány a feladatait. Ehhez jó egészséget és családi boldogságot, és egyben eredményes Új Esztendőt kívánt a szolgálatban lévő munkatársaknak.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság többi vezetője is ellátogatott a megyében található egy-egy tűzoltó-parancsnokságra, ahol köszöntötték a Szilveszterkor szolgálatban lévőket és együtt búcsúztatták az óévet.

Fotók: PMKI