Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Zöld Alternatíva Vetélkedő: a váci Boronkay György Gimnázium csapata bizonyult a legjobbnak
2015. máj. 31.
A cementgyárak korszerű technológiájának és a fenntartható gazdálkodásban vállalt szerepük bemutatására Zöld Alternatíva néven, csapatversenyt hirdetett a Duna-Dráva Cement Kft. A középiskolásoknak szóló vetélkedő során a résztvevők izgalmas, ugyanakkor elgondolkodtató feladatok segítségével tekinthettek a cementgyár kulisszái mögé. A május 28-án megrendezett döntőn a váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium diákjai bizonyultak a legjobbnak, és értékes nyereményekkel térhettek haza.
 ... bővebben » 
 
Óvodások és szüleik kalandozása a Gyadai réten
2015. máj. 18.
Több mint 450 óvodás, tesó, szülő és óvónő látogatott el 2015. május 9-én a Gyadi réten megrendezett kalandtúrára az idén 10 éves hagyománnyal rendelkező egészséges életmódra nevelési programra. A programot évekkel ezelőtt a Deákvári Óvodák kezdték el, de annak népszerűsége miatt az idén már a közép és alsóvárosi óvodák és vendégként a Nagymarosi óvoda nagycsoportosai is eljöttek a rétre.
 ... bővebben » 
 
A Naszály-hegy, a Naszály túra, amitől váciak vagyunk
2015. ápr. 28.
Több évtizede már, hogy van egy nap minden évben, amikor a váci polgárok felkerekednek és felmásznak a város mellett lévő hegyre, a Naszályba. - Ez a város közös túrája, amire az idén is több mint 300 túrázó jött el. Az idén internetes jelentkezéshez kötöttük a részvételt, mivel az utóbbi években alkalmanként több, mint félezer túrázó vett részt az eseményen, s úgy tapasztaltuk, hogy ezt a nagy létszámot már nem lehet logisztikailag jól kezelni - nyilatkozta szerkesztőségünknek Bíró György, a túra szervezője.
 ... bővebben » 
 
Nem kis illegális szeméttelepre bukkant egy Olvasónk
2015. ápr. 27.
- Hétvégi, város széli sétánk közben vettem észre, hogy milyen hatalmas, illegális szeméttelep található a Brodarics István úton. Még a műhold felvételen is látszik. Ez nem csak ronda, de szerintem még a talajvizet is tönkre teszi, hisz sok vegyi anyag is található itt. Már az is érdekes, hogy a közmunkások által használt zsákok mit keresnek itt... - áll abban a levélben, amelyet egyik olvasónk juttatott el szerkesztőségünkhöz az elmúlt hét folyamán. Szerkesztőségünk a hétvégén járt az említett helyszínen, ahol a helyzet elkeserítőbb, mint arra számítottunk.
 ... bővebben » 
 
Holnap Föld Napja Naszály-túra!
2015. ápr. 24.
Mint arról korábban már olvashattak portálunkon, idén huszonötödik esztendeje emlékeznek meg Vácott a Föld Napjáról. A rendezvényt először 1990-ben rendezték meg, az országban elsőként Vácon. A népszerű, nagy múltú, rendezvénysorozat szerves részét képezi a Naszály-túra, amelyre az idén április 25-én, szombaton, tehát a holnapi napon kerül majd sor. 9 órakor különbuszok indulnak a váci autóbusz-pályaudvar mellől. A buszok Katalinpusztáig viszik a kirándulókat. Innen indul a gyalogtúra.
 ... bővebben » 
 
Föld Napja rendezvénysorozat - 2015
2015. ápr. 23.
A 2015-ös Föld Napja rendezvénysorozat a keddi Diákpolgármester-választást, és a középiskolások környezetvédelmi kommunikációs versenyét követően holnap, azaz 2015. április 24-én a "Tour de Vác”-al, valamint egy madárvédelmi foglalkozással folytatódik.
 ... bővebben » 
 
Ébresszük fel a kertünket!
2015. ápr. 22.
Mostanra lassan, de biztosan beköszöntött az igazi tavasz és vele együtt a kellemes, napos „kertészidő”. Vegyük sorra, milyen teendőink vannak tavasszal a kertünkben!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 484

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat