Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Egymillió facsemete ültetésével veszi kezdetét a jégkár sújtotta pilisi erdők megújítása
2015. nov. 03.
Az erdősítési időszak beköszöntével, a Lidl a Pilisért társadalmi összefogás eredményeképpen, 1 millió facsemete ültetésével kezdődik el a tavaly decemberi jégkár által súlyosan sérült pilisi erdőterületek helyreállítása.
 ... bővebben » 
 
"A gondviselés adott még egy napot a nyárból" ligettakarításra
2015. szept. 08.
Dr. Farkas László templomigazgató, egyházmegyei ifjúsági lelkész, vagy ahogyan a hívek ismerik „Laci Atya” fogalmazta így a szombati szakadó esőben a helyzetet. Szerencsére 2015 szeptember 4-én, az égiek kegyesek voltak és sikerült az iskolaév első napjaiban elhívni a közép és általános iskolásokat a liget szebbé tételéhez.
 ... bővebben » 
 
Ligettakarítás a Mária napi Búcsú tiszteletére
2015. szept. 01.
Közeledik a Mária napi Búcsú. Dr. Farkas László, a váci Hétkápolna Boldogságos Szűz Mária kegytemplom templomigazgatója, egyházmegyei ifjúsági lelkész, a Hétkápolna Egyház Közössége, Bíró György és a Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány ezúton is szeretnék felkérni az iskolákat, hogy szeptember 4-én, pénteken, a lakosságot pedig, hogy 5-én, szombaton - ha idejük engedi - tartsanak velük a közelgő, kiemelkedő egyházi eseménynek otthont adó Liget megszépítésében.
 ... bővebben » 
 
Élménydús volt az idei Kicsik és Nagyik Csíkoshátú Vadmalac Természetfürkész Tábor a Kismagosban
2015. aug. 27.
A Magosfa Alapítvány és a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület idén rendkívüli Csíkoshátú Vadmalac Tábort szervezett a Kismagos Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Központban (Börzsönyliget): a gyerekek a nagymamáikkal együtt vehettek részt az egyhetes táborban.
 ... bővebben » 
 
Ideje megszabadulni a villanyszámlától!
2015. júl. 29.
A napelemes rendszerek ára drasztikusan csökkent az elmúlt években, így csak elhatározás kérdése, hogy meg szeretnénk-e örökre szabadulni a villanyszámlánktól. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) adatai alapján évente megduplázódik az úgynevezett háztartási méretű kiserőművek száma. Az Európai Energiafüggetlenségi Nyilatkozat aláírói erre alapozva szeretnék elérni, hogy tíz éven belül a napenergia minden negyedik háztartás számára támogatást jelentsen Magyarországon!
 ... bővebben » 
 
Tehetségcsíráztató tábort szervezett a Magosfa Alapítvány
2015. júl. 21.
2015. június 20-a és 24-e között került sor a Magosfa Alapítvány Tehetségcsíráztató táborára a Kismagos Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Központban. A táborban 20 tanuló vett részt egyéni kutatási témákkal: többek között rovarok látása, éjszakai életmódú ragadozók, csillagászat, denevérek tájékozódása, vízi mikroszkopikus gerinctelenek. Az 5 napos tábor során a tehetségek szakmai programokon vettek részt, valamint egyéni kutatási terveiken dolgoztak, illetve egy-egy közös projekttel is előrukkoltak.
 ... bővebben » 
 
Zöld csemeteliget épült a sződligeti óvodásoknak a DDC támogatásával
2015. jún. 11.
Három projektet díjaztak idén Vácott és térségében a Duna-Dráva Cement Kft. Zöld Megoldás-pályázatán. A Kisvác-Középvárosi Óvoda Csányi körúti tagóvodájában és a Váci Madách Imre Gimnáziumban még tartanak a beruházás munkálatai, a sződligeti Napközi Otthonos Óvodában azonban már át is adták a fejlesztéseket. A DDC másfél millió forintos támogatásából csemeteliget épült az óvodás gyerekeknek.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 484

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat