Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Lezajlott a II. NAGY Szemétszedés Márialiget és Václiget között
2016. máj. 13.
Május 7-én, szombaton délelőtt lezajlott a Vác Online "II. NAGY Szemétszedés" akciója, melynek során mintegy 15 köbméter illegálisan lerakott és a környezetet többnyire károsító hulladékot gyűjtöttünk össze a Márialiget és Václiget közötti zöld területen. Ezúton is köszönetet mondunk mindenkinek, aki hozzájárult az akció sikerességéhez, s hogy amit elterveztünk, megvalósulhatott. "Köszönet" azoknak is, akik az említett területen, több száz négyzetméteren elhelyezték a szemetüket, hiszen nélkülük sem jöhetett volna létre ez a mai akció!
 ... bővebben » 
 
Ha Önnek is szúrja a SZEMÉT... - NAGY Szemétszedés, immáron másodszor!
2016. ápr. 27.
Bármennyire is szélmalomharc az illegális lerakók elleni küzdelem, a környezet megóvása az ilyen veszélyforrásoktól mindnyájunk érdeke, felelőssége! Éppen ezért a VácOnline.hu szerkesztősége úgy döntött, hogy a 2013. májusában megrendezett "NAGY Szemétszedés" elnevezésű akciójához hasonlóan az idén májusban ismét egy mentesítő akciót szervez, melynek keretében ismét felszámoljuk a Márialiget és Václiget közötti zöld területen található "szeméthegyet".
 ... bővebben » 
 
A föld napja Jedi szemmel
2016. ápr. 26.
Reggel a tanár úr megkérdezte azért telefonon, hogy lesz a föld napja program, mert bízott benne, hogy esni fog és nem kell beöltöznie droidnak. Mi pedig az iskola csapata elindultunk kerékpárokkal a „Tour de Vácra”...
 ... bővebben » 
 
A városlakó, aki minden évben felmegy a hegyre
2016. ápr. 26.
Minden nap beszállhatunk az autóba és kikocsikázhatunk a Gyadai rétre, és a parkolás után választhatunk szabadidős park és megannyi tanösvény, megtekintése között, majd a látogató központ árnyas fái alatt eltölthetjük az időt a büfében, míg elcsitul a tömeg a parkolóban.
 ... bővebben » 
 
A Föld napja és annak megünneplése
2016. ápr. 23.
Vác városában az idén huszonhetedik éve emlékeztek meg nagyszabású rendezvénysorozattal a Föld napjáról (minden esztendő április havának huszonkettedik napja). Az eseménysorozat fő pillérei ezúttal is a középiskolások környezetvédelmi kommunikációs versenye, a diákpolgármester választás, a "Tour de Vác", valamint a Naszály-túra voltak. Hogy miként zajlottak az idei Föld napi programok Vácon, arról hamarosan képes beszámolót készítünk Olvasóink számára, ám addig is utazzunk egy kicsit az időben és tekintsünk vissza a kezdetekre...
 ... bővebben » 
 
Hamarosan ismét felszámoljuk a Márialiget és Václiget között található illegális hulladéklerakót
2016. ápr. 19.
Az elmúlt, közel 12 évben nem egy alkalommal írtunk a Márialiget és Václiget közötti zöld területen rendszeresen lerakott illegális hulladékokról. Hol arról, hogy felszámolták az illegális lerakót, hol arról, hogy ismét jelen van a szemét a területen, hol pedig arról, hogy valaki felgyújtotta a kihordott hulladékokat. Sajnos mára egyértelművé vált: szélmalomharc a területen "működő" illegális hulladéklerakó elleni küzdelem. Ezt tanúsítja az a fotó is, amelyeket az elmúlt hétvége folyamán készítettünk az érintett területen.
 ... bővebben » 
 
KUKAkulTÚRA, avagy mi történik a szelektív hulladékkal - Hulladékkezelők Nyílt Napja a Váci Cementgy
2016. ápr. 12.
A Duna-Dráva Cement Kft. a hagyományokhoz híven idén is várta a látogatókat a Hulladékkezelők Nyílt Napja alkalmából. A program célja, hogy a résztvevők megismerhessék a hulladékká vált anyagok kezelésének formáit. A látogatás során az érdeklődők hiteles információkat kaptak a cementiparról, valamint a természeti erőforrások hulladékkal történő kiváltásáról.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 484

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat