Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Elektronikai hulladékgyűjtési akció Vácott
2016. szept. 10.
Kezdetét vette a Váci Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a váci háztartásokban összegyűlt elektronikai hulladékokat begyűjtő akciója. A vállalat munkatársai az akció keretében a mai napon, azaz 2016. szeptember 10-én a Géza király téren az I-es körzet, szeptember 24-én a Csányi körúti TB-székház (CEMÜ) mögötti parkolóban a II-es körzet, míg október 1-jén a deákvári posta mögötti parkolóban a III-as körzet lakóitól veszik át az elektromos hulladékot.
 ... bővebben » 
 
Már 6. éve támogatja a zöld megoldásokat a DDC
2016. szept. 09.
A Duna-Dráva Cement Kft. idén is meghirdeti a Zöld Megoldás-pályázatot, melynek keretében az elmúlt 5 évben 21 projektet támogatott, több mint 30 millió forinttal. A tavalyi évhez hasonlóan a vállalat idén is összesen 7,5 millió forintot szán a legjobb pályamunkák támogatására.
 ... bővebben » 
 
Ligettakarítás a Mária napi Búcsú tiszteletére
2016. szept. 01.
Közeledik a Mária napi Búcsú. Dr. Farkas László, a váci Hétkápolna Boldogságos Szűz Mária kegytemplom templomigazgatója, egyházmegyei ifjúsági lelkész, a Hétkápolna Egyház Közössége, Bíró György és a Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány ezúton is szeretnék felkérni az iskolákat, hogy szeptember 9-én, pénteken, a lakosságot pedig, hogy 10-én, szombaton - ha idejük engedi - tartsanak velük a közelgő, kiemelkedő egyházi eseménynek otthont adó Liget megszépítésében.
 ... bővebben » 
 
Így játszadoznak anyjukkal a farkaskölykök Veresegyházon
2016. júl. 10.
A tegnapi napon élőben voltunk részesei egy olyan élménynek, amit általában csak a természetfilmek adnak az embereknek. A Veresegyházi Medveotthon és Élményporta háza táján járva az anyjukkal játszadozó farkaskölykökre lett figyelmes az egyik kollégánk. Nem is volt rest, azonnal videóra vette a nem mindennapi jelenetet, amelyet az alábbiakban most Olvasóink is megtekinthetnek.
 ... bővebben » 
 
Ismét Nagy Ugrásra készül Sződliget
2016. júl. 05.
A tavalyi nagy érdeklődés után Sződliget idén is az elsők között regisztrált a kontinens egyik legnagyobb vizes bulijára, a Nagy Ugrásra. A WWF (World Wide Fund for Nature - Természetvédelmi Világalap) nemzetközi természetvédő szervezet által szervezett esemény immár több mint egy évtizede szimbolizálja az európai polgárok összefogását és kiállását az élő folyók védelmében! Idén 8 megyéből 15 település csatlakozott a felhíváshoz, köztük Sződliget is.
 ... bővebben » 
 
Révbe ért a levegő minőségét vizsgáló mérőhálózat történetének eddigi legnagyobb beruházása
2016. jún. 30.
Az utóbbi évek egyik legsikeresebb projektjének zárása előtt áll a Földművelésügyi Minisztérium. 2014 tavaszán érkeztek az első korszerű mintavevő készülékek és laboratóriumi mérőeszközök, amelyek az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat számos pontján, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálatnál működő Levegőtisztaság-védelmi Referencia Központban üzemelnek. Azóta több, mint 200 új eszközzel bővült a hálózat. Az eszközbeszerzéseket az 1,7 milliárd forintot meghaladó költségvetésű, svájci támogatású fejlesztésből valósítja meg a Minisztérium. A napokban zárult le az utolsó beszerzéssel szállított eszközök próbaüzeme.
 ... bővebben » 
 
Környezetvédelmi beruházás a DDC-nél - a cél a kibocsátás minimalizálása
2016. máj. 21.
Közel 7 milliárd forintos környezetvédelmi beruházásba fog a Duna-Dráva Cement Kft., amelynek célja a porkibocsátás minimális szintre csökkentése. A modernizáció hozzájárul az üzembiztonság növekedéséhez, ezáltal a továbbra is fenntartható cementgyártáshoz, illetve a következő évtizedekre is biztosítja, hogy megbízható és stabil munkáltatóként legyen jelen a térségben a cementgyár.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 484

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat