Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Zöld közösségi terek kicsiknek és nagyoknak
2015. ápr. 16.
Jól haladnak a Duna-Dráva Cement Kft. Zöld Megoldás-pályázatának támogatásából megvalósuló fenntartható és a gyermekek, fiatalok egészséges fejlődését, valamint a környezetük megismerését, az értékek tudatos felhasználását elősegítő fejlesztések. Az idei évben a váci térségben két óvoda és egy középiskola zöld közösségi tereinek kialakítását támogatja a cementgyártó vállalat.
 ... bővebben » 
 
Föld Napja Naszály-túra 2015: amikor az egész város elindul a hegyre...
2015. ápr. 07.
Huszonötödik alkalommal emlékeznek meg Vácott a Föld Napjáról idén áprilisban. A rendezvényt először 1990-ben rendezték meg, az országban elsőként Vácon. A népszerű, nagy múltú, rendezvénysorozat szerves részét képezi a Naszály-túra, amelyre az idén április 25-én, szombaton kerül majd sor. Az említett napon 9 órakor különbuszok indulnak a váci autóbusz-pályaudvar mellől. A buszok Katalinpusztáig viszik a kirándulókat. Innen indul a gyalogtúra.
 ... bővebben » 
 
Vác lett Magyarország "Föld Órája Fővárosa"
2015. márc. 30.
Vasárnap este a Vácz.hu számolt be arról, hogy Steidl Levente önkormányzati képviselő facebook oldalán tette közzé az információt, miszerint az idén Vác városa nyerte el a "Föld Órája Fővárosa" címet. Megkeresésünkre a Föld Órája akciót szervező WWF munkatársa megerősítette a hírt és arról tájékoztatott, hogy a mai nap folyamán egy hivatalos közleményben is tájékoztatnak majd arról, hogy Vác lett a Föld Órája Fővárosa Magyarországon.
 ... bővebben » 
 
Közel 20 köbméter szemét néhány száz négyzetméteren
2015. márc. 30.
Vasárnap, 2015. március 29-én szemétszedési akciót rendezett a Galagonyatanya. A helyszín a Vác és Verőce között található Diósvölgynek egy néhány száz négyzetméteres területe, ahová a szervezők elmondása szerint sokan, sokféle szemetet eldobnak, kihordanak. ...és valóban: az akció helyszínére kilátogatva mi magunk is tapasztaltuk az áldatlan állapotokat.
 ... bővebben » 
 
Vác városa is csatlakozott a Föld Órája kezdeményezéshez
2015. márc. 28.
Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan Vác városa idén is csatlakozott a WWF nemzetközi természetvédelmi szervezet világméretű kezdeményezéséhez, a Föld Órája akcióhoz. A globális felmelegedés elleni összefogás jegyében 2016. március 19-én, este 8 óra 30 perckor egy órára kialszanak a fények a Március 15. téren, a Köztársaság úton a Bécsi Kapu és a Konstantin tér között, a Konstantin téren, a Székesegyháznál, valamint a Püspöki Palota kertjében. Az önkormányzat kéri, hogy a háztartásban lévő fények kikapcsolásával a lakosság is csatlakozzon az este fél kilenctől fél tízig tartó akcióhoz!
 ... bővebben » 
 
Föld Órája: ma este 20:30-kor villany lekapcs!
2015. márc. 28.
Immáron hetedik alkalommal kerül sor a globális felmelegedés elleni, "Föld órája" elnevezésű akcióra, amelynek célja, hogy egy adott időpontban - ezúttal 2015. március 28-án, azaz a mai napon, este 20 óra 30 perckor - egy órára mindenki lekapcsolja a villanyt. A klímavédelmi akció Ausztráliából, azaz Sydneyből indult 2007-ben. Akkor 2,2 millióan, egy év múlva pedig már ötvenmillióan kapcsolták le a villanyt világszerte. A kezdeményezés mára a világ legnagyobb klímavédelmi akciójává nőtte ki magát.
 ... bővebben » 
 
Szemétszedés Diósvölgyben, a Galagonyatanyával
2015. márc. 28.
2015. március 29-én 10 órai kezdettel minden természetkedvelőt szeretettel vár a Galagonyatanya Diósvölgyben, a Vác és Verőce közötti kerékpárút alábbiakban jelölt szakaszán, ahol rendszerint sok szemét gyűlik össze. A szervezők célja a kijelölt terület megtisztítása a hulladékoktól. A munkához kesztyűt és konténert biztosítanak.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 484

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat