Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Szylvia belső hangja: ének és a segítségnyújtás Nyomtatás E-mail
"Elindultam szép hazámból..." - Talán ezt a népdalt is énekelhetné az a tehetséges ifjú hölgy, aki városunkból sok hittel, de kevés segítséggel útra kelt a művész világ csillogó, de számos nehézséggel járó pályáján. Ő az a lány, aki nem a hírnévvel járó felhajtásra vágyott, hanem arra, hogy megtalálja módját tehetsége felszínre hozásának, s idővel megtérüljön a befektetett energia, munka s a sokféle lemondás.Számára a pénznél sokkal többet jelent, ha azzal amit hivatásául vállalt, örömet tud szerezni másoknak. Persze utóbbi csak akkor sikerül, ha önmaga is őszintén szereti és tudja, amit csinál, számára is örömet, boldogságot jelent.

Ez a lány Tóth Szilvia, akit ma Szylvia néven ismernek a nagyvilágban, elindult szép hazájából, azon belül Vácról, szülővárosából, hogy álmait, céljait megvalósítsa. Tehetsége mellett végtelen akarattal, szorgalommal és hittel építgeti jelenleg is zenei életét és egyéb érdeklődési területeit is. Értékrendjében kitartó, irányadó vonalat képvisel és követ folyamatosan, számára fontos dolgoktól nem tágít. Egyéniségét és igényességét megtartva, tehetségét kamatoztatva veszi célba elhivatottságát, elképzelései megvalósítását. Az ő belső hangja finom, árnyalt, érzékeny, őszinte és technikailag változatos.

Mint klasszikus énekesnőnek ismét egy új albummal jelentkezett. A közelmúltban megjelent Cd-je Los Angelesben "The Voice Inside" - magyarul "A belső hang" - címmel, amellyel magára vonta a sajtó és az emberek figyelmét. Az album címadó dalát a hurrikánok, természeti katasztrófák túlélőinek ajánlja, hogy ezzel is némi reményt adjon nekik.
Szylvia az év során zenei díj jelöltjeként már két alkalommal is döntőbe jutott, de ezúttal már a díjazottak közé lépve november 9-én, szerdán azaz ma veheti át Los Angelesben az év könnyűzenei művészének járó elismerést. A fiatal lány nemcsak kitüntetettje a gálaestnek, hanem a fellépők között találkozhat vele, valamint csodálatos dalaival és elragadó hangjával a publikum. A ceremónián Szylvia Vácott élő édesanyja, egy városszerte ismert óvónő is jelen lesz. Az új album - amellett, hogy magával ragadja a hallgatót, az előadó - meg is lepi a közönséget, hiszen fantasztikus módon ötvözi a pop és a klasszikus zene elemeit. Komoly elhatározása, hogy pozitív és felemelő zenét adjon az embereknek, amellyel belső szépérzéküket, harmóniájukat segítve megtalálják nyugalmukat. Különleges, érzékeny, tiszta hangjával és zenéjével rabul ejti a szívet, a lelket és relaxálja a hallgatót. Mindezt egyértelműen érezni lemeze hallgatása közben.

Feltett szándéka, hogy pozitív zenéjét a tágabb világra kiterjessze. De ugyancsak szilárd elhatározásai közé tartozik, hogy valamilyen módon segítő kezet nyújtson az embereknek , különösen a gyerekeknek, de az állatokon, növényeken is szeretne lehetőségeihez képest segíteni, ezért azon dolgozik, hogy saját segélyszervezetet hozzon létre, amelynek már a nevét is kitalálta. Elképzelései szerint Helpingstar, azaz Segélycsillag lenne a neve. Mindez azt bizonyítja, mennyire fontos számára az emberek egymás iránti tisztelete mellett az állatok, növények, s az egész környezetünk szeretete, védelme. S hogy nekünk, embereknek mennyire vigyáznunk kell(ene) minderre. Vallja: ezt a folyamatot már gyermekkorban kellene elkezdeni, ehhez pedig a felnőtteknek kell példát mutatniuk. Nem azért vagyunk, hogy pazaroljunk, romot hagyjunk magunk után, hanem a természet és a környezet megvédéséért, amely ily módon még szebb, élvezhetőbb marad az utánunk következő generáció számára is - véli.

Szylvia az album címadó dalát a hurrikánok,
természeti katasztrófák túlélőinek ajánlja, hogy
ezzel is némi reményt adjon nekik

Szylvia valóban egy összetett, sokrétű és sokszínű egyéniség, aki nem áll meg a zenénél, hiszen régóta verseket is ír, amelyek segítségével is kifejezi határozott véleményét a világról. Tavaly szeptemberben Shakespeare-díjjal jutalmazták verséért, melynek címe Newest Arrival, vagyis Az újonnan érkezett. Emellett négy gyermekkönyvet is írt, amelyek teljesen nyomdakész állapotban várják, hogy a megfelelő illusztrációk megszülessenek. Szylvia nemcsak remek énekes, hanem dalszövegíróként és zeneszerzőként is bemutatkozik lemezén. Továbbá a hangmérnöki munkát is megtanulta, de producerként is részt vett a lemezkészítés folyamatában. A saját szövegével és zenéjével jegyzett "A belső hang" címadó dalából olvasható egy rövid részlet az alábbiakban:

"Hatalmas a vihar köztünk
a Föld sötétedik egyre.
De ott van még szeretet,
ha belenézel mélyen a szívedbe."

Szylviáról bővebben a www.szylvia.com honlapról is tájékozódhatnak, s az oldalon eddigi dalaiba is belehallgathatnak az érdeklődők.
A díj átadásáról a későbbiek folyamán tájékoztatjuk olvasóinkat!

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat