Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Minden túra egy önismereti tréning - Beszélgetés Klein Dáviddal
2013. aug. 24.
Az emberi kitartás, szorgalom, és fegyelem egyik kimagasló képviselőjével volt szerencsénk megismerkedni egy beszélgetés keretében a MATEHETSZ tehetséggondozó program szünidei személyiségfejlesztő táborában. Klein Dávid egyike azon magyar hegymászóknak, akik palack nélkül eljutottak a Mount Everest 8650 méteres magasságáig. 13 évesen ismerkedett meg a hegymászással, később az Egyesül Államokban, majd a Magas Tátrában és az Alpokban is gyarapította hegymászó tudását, magashegyi expedícióit pedig 1998-ban kezdte el.
 ... bővebben » 
 
Tartalmas napok a japán delegáció mögött
2013. aug. 03.
A Vácott vendégeskedő yurihonjo-i (Japán) delegáció 2013. augusztus 1-jén, csütörtökön Budapesttel ismerkedett. A nap parlamenti látogatással indult, ahol nagy meglepetésünkre a díszőrség tartott bemutatót a csoportnak. Mint kiderült: az őrség tagjai között váciak is voltak, akik különös örömmel fogadták a vendégeket.
 ... bővebben » 
 
Japán vendégeink ismerkedése a Dunakanyarral
2013. aug. 03.
A szerdai napon, 2013. július 31-én a Vácott vendégeskedő japán delegáció a Dunakanyart járta be Esztergomtól Budapestig. A nap előadással és gyárlátogatással kezdődött az esztergomi Suzuki gyárban, majd éjfélkor Budapest by night városnézéssel zárult.
 ... bővebben » 
 
Japán diákok vendégeskednek városunkban
2013. júl. 31.
A japán Yurihonjo városa és Vác között működő ifjúsági csereprogram keretében 2013. július 29-e és augusztus 4-e között Vác városában vendégeskedik egy diákokból és kísérőikből álló japán küldöttség. A hagyományok szerint a japán diákokat olyan családoknál szállásolják el, ahol hasonló korú, angol vagy japán nyelvet beszélő gyermek él.
 ... bővebben » 
 
A Kölni Csokoládémúzeumban jártunk
2013. ápr. 09.
Kollégánk, Sződy Szabolcs egy közelmúltbeli németországi utazása során meglátogatta a Kölni Csokoládémúzeumot. E világszerte híres intézmény látványosságairól egy fényképekkel tarkított beszámolót is készített a Vác Online olvasói számára. Kérjük, fogadják szeretettel!
 ... bővebben » 
 
Timi a nemzetközi mezőnyben is jól teljesített
2012. okt. 13.
Mint arról a közelmúltban beszámoltunk: a legnagyobb magyar kertészeti és dísznövény kiállítás, az évenként megrendezésre kerülő Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásárhoz kapcsolódóan 2012. szeptember 21-e és 23-a között megrendezett Smithers-Oasis Rainbow Kupát Tóth Tímea váci virágkötő művész nyerte meg asztali kompozíciójával, s ezzel kvalifikálta magát a franciaországi Smithers-Oasis Designz Cup nemzetközi virágkötészeti versenyre. Mint arról Timitől a tegnapi napon értesültünk, a közelmúltban megrendezett nagyszabású versenyen az előkelő negyedik helyezést sikerült elérnie.
 ... bővebben » 
 
Utazás Yurihonjo-ba
2012. aug. 08.
2012. július 25-én reggel szokatlan társaság gyülekezett Vácon, a Konstantin téren: egy tizennyolc tagú csoport egyforma sárga pólóban. Mindenki bőröndökkel, táskákkal és aggódó családdal körbevéve. Egy kis eligazítás után mindenki elbúcsúzott a hozzátartozóitól, felszálltunk a buszra és elindultunk a repülőtérre.
 ... bővebben » 
 
Japánba utazott egy váci diákokból álló csoport
2012. júl. 27.
Vác és a Japán Yurihonjo városa között tizenhat esztendeje létezik egy sajátos kapcsolat. A hivatalos, kulturális együttműködést egy civil kezdeményezés váltotta fel. A Váci Magyar Japán Baráti Társaság elnevezésű civil szerveződés az elmúlt két esztendőben több kulturális programot is szervezett.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 83

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat