Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Hogyan vásároljunk olcsón repülőjegyet Amszterdamba? Nyomtatás E-mail
2015. dec. 07.
Míg a nyári hónapokban előszeretettel választjuk a mediterrán tengerpartokat úti célként, addig a kissé hűvösebb idő beköszöntével olyan további európai nagyvárosok is gyakran kerülnek az érdeklődés középpontjába, mint például Amszterdam. A holland város egyébként az év bármely időszakában remek választásnak bizonyul, hiszen hónaptól függetlenül számos programlehetőség kínálkozik területén.

A repülőjegy Amszterdam területére a paravion.hu információi szerint is nagyon keresett mostanság, s ebben az a különleges hangulat is döntő jelentőséggel bír, mely minden, a városba érkező turistát fogadni szokott. A csatornahálózatáról is ismert Amszterdamot nem véletlen szokták az „Észak Velencéjeként” is nevezni, de az egyedi városképnél természetesen jóval többet tartogat a látogatók számára.


Ha a repülőjegy Amszterdam területére kerül lefoglalásra, akkor célszerű már előre tájékozódni az ottani nevezetességekről, hogy biztosan ne maradjon ki egy sem a felkeresendők sorából. Amennyiben csak egy hosszú hétvégét tölt a városban, úgy természetesen az idő is szűkösebbre szabott, de a Van Gogh Múzeum, a Rijskmuseum, valamint a híres Vörös Lámpás Negyed mindenképpen ajánlottak.

Amszterdam egyébként fiatalos lüktetése mellett történelmi városmagja miatt is kedvelt, tehát a sokszínű kikapcsolódás garantált. Remek éttermek és kávézók sorakoznak utcáin, ahol a helyi gasztronómia legjavával ismerkedhetnek meg a kulináris élvezetek szerelmesei. Persze nem mindegy, hogy mennyiért juthatunk hozzá a repülőjegyhez, ezért a foglalás alkalmával megéri több szempontot is figyelembe venni.

Tudja, mikor utazik? Foglaljon mihamarabb!

A légitársaságoknál általában már két hónappal az indulást megelőzően lehet foglalni. Kihasználni pedig mindenképpen ajánlott az ebből fakadó előnyöket, hiszen minél korábban vásárol jegyet, annál kedvezőbb áron juthat hozzá ahhoz. Ne feledkezzen meg az útlemondási biztosításról sem, de megéri körülnézni az akciós ajánlatok között is!

Kövesse az akciókat!


Gyakran utazik külföldre? Ilyen esetben hasznos lehet hírlevélre feliratkozni, hogy mindig figyelemmel követhesse az aktuális akciókat. Azzal érdemes tisztában lennie, hogy minél több feltételhez köti a légitársaság a foglalást, általában annál olcsóbbak a jegyek.

Éjszakai járat? Megéri!

Ha a repülőjegy Amszterdam területére szól, akkor is megvannak azok a tipikus napok, melyeket célszerű inkább kerülni. Ünnepek környékén gyakran teljes kihasználtsággal közlekednek a gépek, de a péntek is igen kedvelt az utasok körében. Ezekkel szemben azonban hét közepén jobb árak érhetőek el, ha pedig az éjszakai járatok közül válogat, meglepően alacsony árakkal találkozhat.

Indulási hely külföldről?

Ön is azok közé tartozik, akiknél kizárólag a Budapest Airport jöhet számításba utazás során? Megéri rugalmasan gondolkodnia, hiszen előfordulhat, hogy például a bécsi reptérről indulva jóval olcsóbban juthat jegyhez. Ha nem jelent problémát a reptér megközelítése, például a határhoz közel él, akkor remek választás lehet a bécsi indulás akkor is, ha a repülőjegy Amszterdam területére kerül megváltásra.

A fapados és hagyományos légitársaságok ma már számos kedvezményes ajánlattal jelen vannak a piacon, a repülős utazás így mindenki számára elérhetővé vált. Ugyanakkor természetes, hogy szeretnénk a lehető legjobb árakat választani, ami nem lehetetlen, csupán időben tájékozódni és foglalni kell. A repülőjegy Amszterdam városába kitűnő döntés lehet, fedezze fel a várost baráttal, partnerrel, vagy családdal utazva!
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat