Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ha utazol, próbáld ki ezt! Nyomtatás E-mail
2017. dec. 14.
Sokáig azt gondoltuk, hogy a reptéri parkolás megfizethetetlen, de mára kiderült, hogy saját gépkocsival érkezni ésszerű és akár költséghatékony választás is lehet. A szolgáltatások köre egyre bővült, ennek köszönhetően egyre többen döntenek úgy, hogy élnek ezzel a lehetőséggel.

A díjszabás elsősorban attól függ, milyen parkolózónát választunk – említi a bud.hu munkatársa. Ha le szeretnénk egyszerűsíteni a díjszabást övező kérdéseket, azt mondhatnánk, hogy a terminál közelében elhelyezett zónák díjszabásai a legmagasabbak, illetve a legtávolabbi Holiday zónák a legolcsóbbak. Túlzás lenne azt állítani azonban, hogy a közelségből adódó kényelmet kel megfizetnünk; inkább a kialakított zónák jellege indokolja a különböző díjszabást.


A terminál bejáratánál elhelyezett zónák elsősorban azt a célt szolgálják, hogy rövid ideig várakozzunk, jellemzően abban az esetben, ha egy szerettünk elé érkeztünk vagy kivittük a reptérre. A távoli zónák kialakítása inkább a hosszú ideig tartó parkolást szolgálja. Ezek a parkolók kiválóan alkalmasak abban az esetben is, ha hosszú időt szeretnénk külföldön tartózkodni.

Az árak racionalizálása remek lehetőséget jelent arra, hogy éljünk ezzel a lehetőséggel. A Budapest Airport elsősorban kiegészítő szolgáltatásként tekint a reptéri parkolásra, mintsem fő bevételi lehetőségként. Ez magyarázza, hogy a szolgáltatás ma már sokkal kedvezőbb áron vehető igénybe, illetve rövid ideig tartó parkolás esetén díjmentességre van lehetőség.

A megfelelő parkolózóna kiválasztása érdekében érdemes tájékozódnunk a szolgáltatásról. Ez azért is fontos, mert a zónák különböző szolgáltatásokkal és díjszabásokkal rendelkeznek, így akár kellemetlen meglepetéstől óvhatjuk meg magunkat, ha kicsit tudatosabban választunk zónát.

A bud.hu honlapon található információk megfelelő segítséget jelentenek, de érdemes élni az online foglalás lehetőségével is. Érdemes szem előtt tartani a legfontosabb szempontokat annak érdekében, hogy a számunkra leginkább megfelelő zónát foglaljuk le.

Mindenekelőtt vegyük szemügyre a kiválasztott zóna távolságát a terminál épületétől. Noha rendszeres transzfer szolgáltatás áll rendelkezésre, érdemes kalkulálni az eljutáshoz szükséges idővel. Ha nem szeretnénk igénybe venni a szolgáltatást, gyalogosan is közlekedhetünk. Ezt biztonságos gyalogjárdák teszik kényelmesebbé, természetesen ilyen esetben magunkkal kell vonszolnunk a csomagjainkat.

Érdemes odafigyelnünk arra is, a kiszemelt parkoló milyen kiegészítő szolgáltatásokkal rendelkezik. Ha kiemelt biztonsági szolgáltatásra van szükségünk, a Business parkoló nyúlt ideális választást. Persze a hozzárendelt szolgáltatások befolyásolják az árat is, érdemes ezt a szempontot is szem előtt tartanunk.

Ma már egyre több parkoló zóna esetén találkozunk úgynevezett XXL parkolókkal. Ezek lehetőséget kínálnak arra az esetre is, ha egyterűvel vagy más nagyobb méretekkel rendelkező gépkocsival szeretnénk érkezni. Az ilyen jellegű parkolóhelyek kialakítása folyamatos, ami fontosnak bizonyul a parkolók jobb helykihasználása során. Fontos elmondani azt is, hogy ezek a nagyméretű parkolóhelyek alapáron vehetők igénybe.

A reptér vezetősége így igyekszik népszerűsíteni a gépjárművek jobb kihasználását. A Budapest Airport sokat tesz azért, hogy a reptéri szolgáltatás minél inkább népszerűvé válhasson. Ennek az üzletpolitikának köszönhető, hogy egyre több társított szolgáltatást vehetünk igénybe, illetve folyamatosan fejlődik a parkolást szolgáló infrastruktúra. Mindenképpen érdemes tennünk egy próbát, ha repülni készülünk. Próbáljuk ki a reptéri parkolást!
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat