Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ez legyen az első, ha utazásra készül! Nyomtatás E-mail
2015. aug. 24.
Közeledik a régóta várt nyaralás, és szeretné, ha minden zökkenőmentesen menne majd? Esetleg egy last minute ajánlatot használna ki, és már a szállásfoglalástól kezdve szeretné eltervezni az utazást? A megfelelő helyszín, a közlekedés és szállásfoglalás megszervezése mellett van valami, ami mellett semmiképpen sem mehet el, ez pedig nem más, mint az utasbiztosítás megkötése. Ha külföldi úti cél mellett tette le a voksot, akkor feltétlenül gondoskodjon erről, ugyanis a megbetegedéstől kezdve a poggyászokkal kapcsolatos problémákig számos előre nem várt helyzet merülhet fel. A netrisk.hu csapata azt javasolja, hogy a rendkívül széles utasbiztosítás lehetőségek közül mindig az egyéni igényeinek és az utazás céljának megfelelően válasszon, így nem érhetik kellemetlen meglepetések.

Külföldön is biztonságban az értéktárgyak


Míg a tengerparton egy eltulajdonított ruhadarab legtöbbször nem jelent pótolhatatlan veszteséget, addig, ha a méregdrága fényképezőgépnek, vagy kamerának mondhatunk búcsút, az bizony már fájdalmasabb veszteség. Utasbiztosítás megkötésekor érdemes tájékozódni arról, hogy a választani kívánt típus a felsorolt eszközökre is vonatkoznak-e. Amennyiben értékes sporteszközöket is magunkkal kívánunk vinni, úgy érdemes speciálisan ezekre is alkalmas biztosítás mellett letenni a voksot.

Strandbetegségektől a sportsérülésekig


Amilyen remek kikapcsolódást jelentenek az élményfürdők és a mesés tengerpartok, legalább annyi veszélyt is rejtenek magukban. A tengeri sün, egy éles kagyló, vagy medúzacsípés kapcsán előfordulhat, hogy orvosi ellátásra lesz szükség. A nagyobb üdülőhelyeken gyakran csak magánpraxisok érhetőek el, ha pedig kórházat keresünk fel, akkor biztosítás híján komoly összegek megfizetésére kötelezhetnek. Hasonló a helyzet akkor is, ha sportolási céllal utazunk külföldre, hiszen ha testmozgásról van szó, akkor abban bizony a sérülés lehetősége is benne van. Az idegen környezetben a nyelvi nehézséges is gondot jelenthetnek, éppen ezért nem mindegy, hogy rendelkezésünkre áll-e azonnal assistance szolgáltatás. Ez egyébként akkor is nagyon hasznos, ha baleset ér bennünket, és a hatóságokkal való kommunikáció megkönnyítésére lenne szükség.


Kockázatos besorolású országokba magasabb összegű biztosítás ajánlott!


Amennyiben Európán kívüli utazási célpont mellett kívánja letenni voksát, úgy érdemes tájékozódni az ottani egészségügyi ellátás felől. Ha az biztonságos, akkor elegendőnek bizonyul a közepes szolgáltatások választása, de érdemes a nagyobb költségtérítésű utasbiztosítás típusra törekedni. Az olyan kockázatos besorolású országok esetében, mint például Dél-Amerika, a Közel-, és Távol-Kelet, vagy valamelyik Afrikai ország, célszerű a legmagasabb költségtérítést kínáló utasbiztosítás mellett letenni a voksot. Nyilván, ennek díja is magasabb, de előrelátóan és körültekintően tervezve az utazást nem érhetik kellemetlen meglepetések a megfelelő utasbiztosítás birtokában.

Sport-, és utasbiztosítás egyben

A környező mediterrán tengerek számos lehetőséget kínálnak azoknak, akik szeretnék szabadidejüket aktívan eltölteni. A vízi sportok között kiemelt népszerűségnek örvend a búvárkodás, de akár a hegyi folyók erőteljes sodrását is kihasználhatják az érdeklődők rafting céllal. Ilyenkor fontos, hogy az utasbiztosítás kínálatból olyan típusra és költségtérítést nyújtóra essen a választás, amely e tevékenységek megnövekedett kockázata esetében is minden gond nélkül alkalmazható. Ne feledkezzen meg arról az örök érvényű igazságról, hogy jobb félni, mint megijedni, tehát inkább gondoljon a váratlan szituációkra, mintsem a probléma bekövetkeztekor biztosítás és anyagiak nélkül kelljen megoldania a helyzetet.
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat