Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Csúcs egzotikus hajóutak - menjen el rá, és biztosan örökké emlékezni fog Nyomtatás E-mail
2015. nov. 28.
A Karib-tenger kalózaival leginkább már csak a filmekben találkozhat, ehelyett a szilveszteri utak a valódi karib világot mutatják meg; a felejthetetlen Kajmán-szigetekhez hajózhat, vagy épp Miami strandjain sütkérezhet. A Titanicban elsiratott, mára már biztonságossá vált óriáshajók pedig garantálják, hogy életre szóló élményekkel térjen haza az útról. A csúcs egzotikus kaland közben nem kell az otthoni gondokkal törődnie, hiszen az újév is biztatóbban indul, ha átengedi magát az izgalmas felfedezésnek. Valóban tökéletes kikapcsolódást nyújtanak az exkluzív hajóutak!

El tudja képzelni, hogy pénteken kisétál a budapesti repülőtérre, majd megérkezik a napsütötte Miamiba, felszáll egy hajóra, és 10 nap múlva Floridában int búcsút a kirándulásnak? Útközben a Bahamákra is bepillanthat, a Puerto Ricó-i partról pedig akár egy szelfit is küldhet a barátainak, hiszen az izgalmas színvilág és látvány még fényképről is üdítően hat.
De még jobb ötlet, ha nem egyedül vág neki! A hosszabb szilveszteri utak szórakoztatóbbak, ha ismerősökkel, az Ön számára fontos emberekkel együtt fut ki a hajó. A közös élmények és a lenyűgöző óceán még a sokat láttak és tapasztaltak fejét is elcsavarja. Meglepő és újszerű a dombok és folyók váltakozásához szokott tekintetnek a végtelen óceán. A természet egy eddig nem ismert oldalát mutatja meg, a káprázatos állatvilágról nem is beszélve. A naplementék különleges árnyalata és a hajnali pára lenyűgöző hatása örök emlék marad sok-sok év múlva is.

Csempésszen nyarat a télbe

Igazán üdítő a szilveszteri utak kínálata, az utazasnet.hu szerint is szeretünk kiszakadni a szürke, borongós téli hangulatból. Igényünk van arra, hogy minél többet lefaragjunk a nagy hidegekből. Ha csak tehetjük, meglógunk a jégcsapok elől! Ne lepődjön meg, ha szervezete is a trópusi melegre szavaz, hiszen nincs is kellemesebb, mint lengén végigsétálni a napsütötte utcán. Ettől bárki felszabadult és jókedvű lesz.A Karib-tenger mellett a Közel-Kelet ősi kultúrája is kimentheti a hűvös, otthoni környezetből. Egy 10 napos luxushajóút a keleti misztikum világát hozza közelebb, a változatos és elképesztő épületeiről híres Dubaijal is megismerkedhet. A pálmafát formázó mesterséges sziget és a város szimbólumának választott szálloda csupán egy karnyújtásnyira kerül Öntől. Ám a mecsetek és felhőkarcolók tömegén túl mást is kínál az ország. A hajóúttal nem csak a rohamléptékű fejlődésbe, de az érintetlen partvidékbe és zord természetbe is betekinthet. Dubai valóban a szélsőségek országa, azonban ezt igazán csak az érezheti, aki saját szemével látja azt! A szilveszteri utak közben a prospektusok oldalai szinte megelevenednek, ám a valóság sokkal, de sokkal izgalmasabb lesz, különösen egy óceánjáró hatalmas hajón!

Az óceánjárók kényelme

A káprázatos élményt és látványt még jobban fokozzák a kényelmes kabinok és a különböző szolgáltatások. A szilveszteri utak a kaszinók, diszkók, kártyaszobák hangulatában telnek el. de a csendes pihenésre vágyóknak sem kell aggódniuk, könyvtárak, színházak várják őket. Ha Ön sportol, vagy kedvet kapott egy kis testmozgáshoz, a golf mellett egyéb labdajátékokat is talál. Az edzőtermek népszerűségéről nem is beszélve.

A legtöbb hajótársaság európai székhelyű, és különösen fontos, hogy az általuk szervezett óceáni hajózásokhoz magyar idegenvezetőt is biztosítanak, így kényelme valóban teljes lehet.
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat