Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Könyvbemutatóból testvérvárosi kapcsolat?
2008. dec. 22.
A varsói magyar nagykövetség meghívására a közelmúltban a lengyel fővárosba utazott Kriksz István városi képviselő és Tóth Csaba, az önkormányzat gazdasági és városüzemeltetési bizottságának külsős tagja, Pest megyei képviselő. A hivatalos városi delegáció két tagja részt vett Gregorz Łubczyk, volt budapesti lengyel nagykövet „Három nemzet elfeledett hőse" című könyvének bemutatóján. A kötet Henryk Sławik mártírról szól.
 ... bővebben » 
 
Spanyolországból is lesz testvérvárosa Vácnak?
2008. okt. 11.
Könnyen előfordulhat, hogy néhány év múlva egy spanyolországi várossal is lesz testvérvárosi kapcsolata Vácnak. Ez azonban egyelőre egy távlati terv, viszont minden bizonnyal rövidesen elkezdődik egy együttműködés Vác és a Spanyolország fővárosától, Madridtól, mintegy húsz kilométerre található Pintó városa között. A lehetséges együttműködés részleteiről kedden, október 7-én tárgyaltak a két város vezetői váci városházán.
 ... bővebben » 
 
Szaddam nyaralóját is látták a váci evangélikusok
2008. szept. 02.
A Váci Evangélikus Gyülekezetből mintegy harminc fő tett látogatást a finnországi Järvenpääben. A csoporttal utaztak az ifjúsági színjátszó kör fiataljai is. Az augusztus 22-e és 27-e között tartott látogatásról a gyülekezet honlapján, a www.vac.lutheran.hu-n olvasható élménybeszámoló, amelyet az alábbiakban közlünk.
 ... bővebben » 
 
A nagykövetnél járt a nyelvtanfolyamos csoport
2008. júl. 20.
Finnország magyarországi nagykövete, Jari Vilén ezév áprilisában hivatalos látogatást tett Vácott. Néhány nappal ezelőtt pedig a tavaly újjáalakult váci, Finn-Magyar Baráti Kör által szervezett nyelvtanfolyam résztvevőinek egy csoportját látta vendégül a nagykövetség budapesti épületében Jari Vilén.
 ... bővebben » 
 
Túl a Kárpátokon, Szeret partján járt a váci Rotary Klub
2008. júl. 01.
Régi egyéni és idei szervezeti adósságokból sikerült törlesztenünk Palotás Károlynak és jómagamnak, a Rotary Klub váci szervezete egymást váltó elnökeinek, akik merész összekacsintással egy Transit mikrobuszba ülve nekivágtunk az ezer kilométeres útnak, a Kárpátokon túlra, a Szeret folyó melléki Buda, Somoska, Klézse településekre, hogy klubunkat is képviselve gyűjtött adományokkal fejezzük ki mély rokonszenvünket a hajdani Etelköz magyarjaink leszármazott utódainak, a csángóknak.
 ... bővebben » 
 
Könyvtárosok helyismereti tapasztalatcseréje a Felvidéken
2008. ápr. 28.
A váci könyvtár és az ipolysági könyvtár másfél évtizedes együttműködésének újabb jelentős rendezvényére került sor a közelmúltban. A szakmai programot Solmosi Márta, az ipolysági könyvtár igazgatója és Pálinkás Tibor, a Honti Múzeum és Galéria igazgatója állította össze, aki egyben idegenvezetője is volt a csoportnak. A szervezésben nagy segítséget nyújtott Palást község könyvtárosa, Szarka Katalin kolléganőnk.
 ... bővebben » 
 
Bemutatkozó látogatáson járt a baráti kör elnöke
2007. nov. 15.
A szeptemberben újjáalakult váci Finn-Magyar Baráti Társaság megválasztott vezetője, Iványi Károly a közelmúltban bemutatkozó látogatáson járt a finnországi Järvenpää-ben. Vác testvérvárosába az “újjáélesztett” társaság elnökségének tagjával Farkas Pállal, a Váci Szimfonikus Zenekar vezetőjével utazott Iványi Károly.
 ... bővebben » 
 
Jamboree-n voltam Angliában
2007. nov. 07.
Idén, július 28-a és augusztus 8-a között rendezték meg a huszonegyedik világcserkész-találkozót, amelyen százötvennyolc ország csaknem negyvenezer fiatalja vett részt. A magyar dzsembori csapat tagjaként én is kijutottam e világméretű rendezvényre. A találkozót Angliában, a cserkészet szülőhazájában szervezték meg, Londontól északkeletre, Chelmsford nevű város közelében.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 83

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat