Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Jólészen jártunk
2012. júl. 26.
Jólész - Sződliget felvidéki testvértelepülése - önkormányzatának, valamint a jólészi Cházár András Polgári Kör kedves meghívására a Sződligetiek Baráti Köréből páran szombat reggel útnak indultunk a IX. Jólészi falunapra.
 ... bővebben » 
 
Mystic Sk8 Cup 2012
2012. jún. 20.
2012-ben hihetetlen, de 18. éve lesz, hogy megrendezik a mindenki által egész évben úgy várt Mystic Sk8 Cup-ot. Lesz itt minden, amerikai, brazil, izraeli és természetesen európai rider-ek, sülkolbászos, graffiti verseny, muzsika és még keményebb muzsika, esti közös kollektív ereszd el a hajam és persze sok-sok sör.
 ... bővebben » 
 
MAVIR-os előadás a madárvédelemről a román kormány meghívására Bukarestben
2011. dec. 22.
Pont 20 évvel ezelőtt kezdődött a madárvédelem a MAVIR elődjénél, az OVITNÁL. A 20. évet úgy zártuk, hogy hozzásegítettük egy másik ország szakembereit ahhoz, hogy a MAVIR-hoz hasonlóan elkezdhessék madárvédelmüket.
 ... bővebben » 
 
Madárvédelmi előadás az Óperenciás tengeren is túl
2011. dec. 19.
Van egy olyan falu, ami még a kisvárdai transzformátor állomásnál is messzebb van, Döge a neve. Az iskola igazgatója hívott meg a gyerekek közé madárvédelmi előadást tartani, aki a gyerekektől hallott a MAVIR madárvédelmi tevékenységéről, mert apukájuk az alállomáson dolgozik, én meg országszerte előadást tartok róla kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
 ... bővebben » 
 
"Erősödjetek meg a hitben!" - Ifjúsági Világtalálkozó volt Madridban
2011. szept. 05.
Több millió fiatal, kultúrák találkozása, lelki feltöltődés, szikrázó napsütés – röviden ezekkel a szavakkal lehet jellemezni a Spanyolországban megrendezett Katolikus Ifjúsági Világtalálkozót. XVI. Benedek pápa augusztus 16-21. között hirdette meg a katolikus egyház legnagyobb fiataloknak szóló rendezvényét, ahová a világ valamennyi országából érkeztek résztvevők. A váci egyházmegyéből mintegy 150 fiatallal készültünk az 1980-as években Boldog II. János Pál pápa által indított kezdeményezésből hagyománnyá vált eseményre.
 ... bővebben » 
 
Mystic SK8 CUP 2011 - guruló akrobaták a flaszteren (beszámoló)
2011. aug. 15.
Idén is, - ahogy a előző 11 évben is - ,részt vettünk a Prágában most már hagyományosan megrendezésre kerülő gördeszkás világbajnokság egyik állomásán. Ahogy ez lenni szokott a világ minden tájáról érkeztek rider-ek, hogy képviseljék magukat ezen a nagy múltú és hatalmas hangulatú versenyen.
 ... bővebben » 
 
Pálinkával fogadták Vácott a defektekkel és hideggel dacoló, biciklivel érkező németeket
2011. júl. 29.
A Váci Világi Vigalomra idén is népes hivatalos küldöttségek érkeznek Vác testvérvárosaiból. A hivatalos külföldi delegációk tagjait pénteken, azaz július 29-én, kora délután Fördős Attila polgármester Mokánszky Zoltán és Pető Tibor alpolgármesterek társaságában fogadja a városházán. De vannak olyanok is, akik az idejövetelüket még maradandó élményekkel fűszerezetten tették meg. Egy ilyen csapat érkezett július 27-én, szerdán német testvérvárosunkból, Donaueschingenből.
 ... bővebben » 
 
Szerelem első látásra - Boronkays diákok Angliában
2011. máj. 23.
Nem egészen így történt. Amikor egészen kicsi voltam, édesanyám egy varázslatos világról mesélt, ahol a legendák életre keltek, a vadregényes sziklákon paloták magasodtak és a tenger hullámzása sosem csitult… Már első hallásra Cornwallba szerettem. Nem értettem, hogy az emberek többsége miért csak az első igazi bájos angol városkáig, Canterburyig és a nyüzsgő Londonig merészkedik el, hiszen Délnyugat-Anglia az igazi Anglia, csendes falvaival és gyönyörű természeti adottságaival.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 83

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat