Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Épülő szakmai kapcsolat Järvenpää város 75 éves könyvtárával
2007. febr. 09.
2004. októberében ünnepelte a váci Katona Lajos Városi Könyvtár alapításának 100. évfordulóját. A városháza tanácstermében rendezett konferencián részt vett a legelső testvérvárosunk, Järvenpää könyvtárának vezetője, zenei könyvtáros kollégájával. Tuula Pulkkinen igazgató asszony köszöntötte az intézményt a kiemelkedő ünnep alkalmából és reményét fejezte ki, hogy szorosabb munkakapcsolat kiépítésére kerülhet sor a váci könyvtárral. Erre azonban a nagy távolság miatt, eddig még nem volt lehetőség.
 ... bővebben » 
 
Más országok megismerése a Rotaryval
2007. jan. 03.
Két váci lány, Posta Luca és Zachár Zsuzsanna, a helyi Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium tanulói a több éve futó Rotary Nemzetközi Diákcsere Program keretében töltöttek néhány hetet külföldön. Luca Hollandiában, Zsuzsi pedig Törökországban járt.
 ... bővebben » 
 
Váci mesterszakács luxemburgi sikere
2006. dec. 21.
Váci siker született az idei Kulináris Világbajnokságon, amelynek Luxemburg adott otthont. A Hotel Taverna mesterszakácsa, a Vácott élő Ványi László a B kategóriában készített versenymunkájával a „Leginnovatívabb kompozíció” díját hozhatta haza.
 ... bővebben » 
 
Váci ministránsok jártak Rómában
2006. aug. 20.
A Váci Egyházmegye mintegy száz ministránssal képviseltette magát a római Szent Péter téren a július utolsó és augusztus első napjaiban megrendezett nemzetközi ministráns-zarándoklaton. A nemzetközi programon tizennyolc ország mintegy negyvenkétezer ministránsa vett részt. A váci fiatalokat a Váci Egyházmegye segédpüspöke, Varga Lajos és hat pap kísérte el. Az alábbiakban az egyik résztvevő, Korponai Gábor beszámolóját olvashatják, amely a www.magyarkurir.hu honlapon jelent meg.
 ... bővebben » 
 
Brazilok után svájci gombfocisok jártak Vácott
2006. aug. 09.
Néhány napja a svájci Lausanne városából érkezett vendég a váci gombfocisokhoz. Burka Ignac, a svájci klub vezetője és párja Szathmáry Károllyal, a Happy Pack Váci Lakóterületi Sportegyesület színeiben versenyző világbajnokkal találkozott kora délután. Egy rövid városnézés keretében a Duna-korzót, a Székesegyházat, a Kőkaput és a Váci Börtön és Fegyház épületét tekintették meg.
 ... bővebben » 
 
Rotary: külföldi diákok kerékpároztak Vácnál
2006. júl. 26.
Váctól Nagymarosig kerékpároztak kedden, azaz július 25-én az Argentínából, Egyiptomból, Erdélyből és a világ számos országából érkezett huszonöt fős, középiskolásokból álló csoport tagjai. A fiatalok a Rotary Nemzetközi Diákcsere Program keretében látogattak el városunkba. A Vácon és környékén is évek óta nagy érdeklődéssel zajló program célja, hogy a világ különböző országaiból érkező fiatalok megismerjék egymást, más országok, földrészek életét, nyelvét és kultúráját.
 ... bővebben » 
 
Diákok érkeztek Vácra Finnországból
2006. júl. 24.
Huszonöt gyermek és öt felnőtt érkezett Finnországból Vácra július 24-én, hétfőn. A Vác testvérvárosából, Järvenpää-ből érkezett csoportot Tóth Árpád alpolgármester köszöntötte a városházán hétfőn délután. A vendégek ezt követően városnézés keretében ismerkedtek Vác nevezetességeivel, majd a Kőkapu étteremben fogyasztották el vacsorájukat.
 ... bővebben » 
 
Brazil gombfocis járt Vácott
2006. júl. 20.
A közelmúltban brazil hangulat uralkodott a váci Madách Imre Művelődési Központban. Vácra látogatott ugyanis Valber Dias Policarpo Kibédi, a brazil gombfocizás egyik jeles alakja, hogy megismerje egyrészt a magyar gombfocit, másrészt a sportág legeredményesebb csapatát, azaz a Happy Pack Váci Lakóterületi Sportegyesületet. Valber magyar felesége, Erika révén került kapcsolatba a váci gombfocival.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 83

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat