Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Olasz diákok jártak Vácott
2006. júl. 10.
Huszonhat diák és néhány kísérő pedagógus látogatott az olaszországi Piemonte városából múlt héten pénteken, azaz július 7-én a váci Madách Imre Gimnáziumba. Az olasz tanulók egy, a nemzetközi kapcsolatok ápolását célzó, úgynevezett Commenius-program keretében utaztak Magyarországra, ezen belül pedig Budapest volt a fő úticél - tudtuk meg Bejczi Lujzától, a Madách Imre Gimnázium pedagógusától a helyszínen.
 ... bővebben » 
 
Egy ungvári lány a nagymarosi vendégszeretetről
2006. ápr. 12.
A minap Jana nevű olvasónktól (Ukrajna, Ungvár) érkezett egy levél melyben a 2005 nyarán térségünkben, egészen pontosan Nagymaros városában tett látogatásáról emlékezik meg, s üzen mindazoknak, akik akkor és ott őt és kórustársait olyan meleg szívvel fogadták. Levelét most teljes terjedelmében közöljük nemrégiben "útjára" indult Világjáró rovatunkban.
 ... bővebben » 
 
Életre szóló, mély barátságok köttettek Csíkszeredán
2006. márc. 23.
A váci Árpád Fejedelem Általános Iskola tanulói és tanárai közül egy lelkes kis csapat évek óta hagyományosan Csíkszeredai testvériskolájánál ünnepli március 15-ét. - Az elmúlt esztendők során szoros kötelék alakult ki a két iskola tanulói és nevelői között - életre szóló, mély barátságok kötődtek – kezdte élménybeszámolóját Varga Judit, az iskola tanára.
 ... bővebben » 
 
Váci diákok jártak Dubnicán
2006. márc. 11.
A Földváry Károly Általános Iskola tizenöt tanulója és négy pedagógusa a szlovák testvériskola, a Centrum 1. sz. Általános Iskola meghívására, február 27. és március 2. között tanulmányi kiránduláson vett részt Dubnicán. A szívélyes vendéglátók, mgr. Ferdinand Brunovský igazgató és Róbert Slosiar tanár vezetésével, gazdag programot állítottak össze. A megérkezéskor épp egy farsangi mulatság vette kezdetét.
 ... bővebben » 
 
Egy váci diák Srí Lankán
2006. febr. 22.
Nem mindennapi megtiszteltetés érte a váci Petőfi Sándor Általános iskola diákját, Orszáczky Martint, aki február elején másodmagával több, mint egy hétig tanulmányozhatta a Baptista Szeretetszolgálat munkáját Sri Lankán. Mint ismeretes, 2004. december 26-án hatalmas erejű szökőár pusztított az Indiai-óceán északi partján, nem kímélve életeket, épületeket és a természetet.
 ... bővebben » 
 
Egy díjnyertes gyönyörű hang
2005. dec. 01.
Los Angelesben november 9-én, szerdán vehette át az év könnyűzenei művészének járó (Los Angeles Music Awards) díjat Szylvia. Az énekesnő hangja különleges, finom, árnyalt és érzékeny. Tehetsége, szorgalmas, kitartó munkája, elhivatottsága eredményeképpen vehette át az elismerést. Az ifjú hölgyet Tóth Szilviának hívják. Ő váci születésű, családja mind a mai napig városunkban él.
 ... bővebben » 
 
Szylvia belső hangja: ének és a segítségnyújtás
2005. nov. 08.
"Elindultam szép hazámból..." - Talán ezt a népdalt is énekelhetné az a tehetséges ifjú hölgy, aki városunkból sok hittel, de kevés segítséggel útra kelt a művész világ csillogó, de számos nehézséggel járó pályáján. Ő az a lány, aki nem a hírnévvel járó felhajtásra vágyott, hanem arra, hogy megtalálja módját tehetsége felszínre hozásának, s idővel megtérüljön a befektetett energia, munka s a sokféle lemondás.
 ... bővebben » 
 
Tüzelőutalvány Székelyudvarhelyre adományként
2005. nov. 02.
Az augusztusi, Székelyudvarhelyen és környékén élőket sújtó árvízi károk enyhítésére több alkalommal is segítő kezet nyújtottak a váciak. Az önkormányzat elsőként sietett a katasztrófa idején az ott élők megsegítésére, az ország templomaiban - így Vácott is - gyűjtött pénzadományokat a katolikus egyház, de több, országos és helyi civil szervezet is elkülönített számlaszámokra várták a felajánlásokat.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 83

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat