Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Donaueschingeni utazás: a virágszigettől a Rajna vízesésig
2009. okt. 10.
Vác németországi testvérvárosába, a Baden-Württemberg nyugati részén található Donaueshnigenbe utazott el egy magánszemélyekből álló csoport szeptemberben. A kiutazó megközelítőleg ötven fő nagy része eddig még soha nem járt testvérvárosunkba. Most viszont jelentkeztek a Váci Napló munkatársa, Furucz Anita és a váci Fónagy & Walter Vendég- és Borház vezetője, Fónagy István által szervezett utazásra.
 ... bővebben » 
 
Óráért pálinka: Donaueschingen küldöttsége Vácott járt
2009. okt. 06.
Thorsten Frei, Donaueschingen főpolgármestere vezetésével Vác német testvérvárosának képviselő-testülete látogatott Vácra október első napjaiban. A harminckét főből álló hivatalos delegáció tagja volt Herbert Bayer, Vác város díszpolgára és kedves felesége, Maria is. Az idős házaspár erejét nem kímélve fáradozik azon, hogy minél szorosabb legyen a két város kapcsolata, s rendszeresen gondoskodnak arról, hogy különféle használati tágyakat tartalmazó csomagok érkezzenek adományként Vác különféle intézményeibe.
 ... bővebben » 
 
Egy váci a magyar-török honlapon
2009. aug. 18.
Az idén töltötte be hetvenedik életévét a Vácott élő Baharev Ali. Ebből az alkalomból (is) a Magyar - Török Kulturális Hírportálon életét bemutató írás jelent meg, amelynek szerkesztett változatát Székelyhidi Ferenc küldte el szerkesztőségünk részére. Baharev Ali 1939 májusában, Bulgáriában, a Rodope hegységben született. Nyári szünetben, nyolc-kilenc éves korában, édesapjának segített a munkában. Birkákat legeltetett.
 ... bővebben » 
 
Világjáró váci múmiák
2009. jún. 30.
Ez év tavaszán nyílt meg az olaszországi Bolzanóban, Dél-Tirol fővárosában egy rendkívüli kiállítás, ahol egy XVIII. századi váci családdal is találkozhatunk. Az Ötzi néven ismert „jégember” számára kialakított múzeumban egészen október 25-ig vendégeskednek váci múmiák. A nyári szabadságok időszakában Itália felé utazóknak érdemes útba ejteni ezt a nem mindennapi tárlatot.
 ... bővebben » 
 
Szlovák-cseh-magyar diákok találkozója Dubnicán
2009. jún. 04.
A dubnicai Centrum I. sz. Általános Iskola, a Földváry Károly Általános Iskola testvériskolája, „Igazán idegenek vagyunk?” címmel uniós diákcsere pályázatot nyert el. Ennek keretében május utolsó és június első napjaiban hármas találkozót szerveztek Dubnicán, a szlovák, a magyar és a cseh Otrokovice város diákjaival. Vácról a Földváry Károly Általános Iskola kilenc diákja, Horváth Zsolt testnevelő tanár és dr. Váradi Iván Attila igazgató vezetésével vett részt a találkozón.
 ... bővebben » 
 
Németország híres söre már Vácott is iható
2009. máj. 01.
A híres németországi Fürstenberg sörért már nem kell a testvérvárosba, Donaueschingenbe utazniuk a váciaknak. E hónap első napjától ugyanis már a Fónagy & Walter Vendég- és Borházban is fogyasztható a finom ital. A vendégház udvarán május elsején, pénteken még egy gombostűt sem lehetett elejteni, annyian sorakoztak, hogy a német sörből kortyolhassanak jóízűen.
 ... bővebben » 
 
Elköszönt a volt szlovák nagykövet
2009. ápr. 22.
A hétvégén hetedik alkalommal rendezte meg partnerszervezeteivel összefogásban a Nemzetközi Kortárssegítő Konferenciát az Egészséges Ifjúságért Alapítvány Vácott. A pénteki konferencia előtt tartott sajtótájékoztatón jelentette be távozását Juraj Migas, Szlovákia budapesti nagykövete, aki nyolc évet töltött posztján. A közeljövőben Szlovákiába visszatérő Juraj Migas más feladatokat kap, ezért történelminek nevezte az idei rendezvényt, hiszen utoljára vett részt rajta nagykövetként.
 ... bővebben » 
 
Ipolyságra érkezett az olimpiai rajzok tárlata
2009. febr. 15.
Az ipolysági Pongrácz Lajos Alapiskolában pénteken, február 13-án, pénteken nyílt meg az a gyermekrajz-kiállítás, amelyet a tavalyi, huszonkilencedik nyári olimpiai játékok apropóján írtak ki. Az ipolysági Honti Múzeum és Simonyi Lajos Galéria, valamint a Szokolyi Alajos Olimpiai Klub szervezésében megvalósult tárlatot dr. Váradi Iván Attila, váci képviselő és a Földváry Károly Általános Iskola igazgatója nyitotta meg.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 83

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat