Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Aki mostantól méginkább vácinak érzi magát
2007. aug. 08.
A váci képviselő-testület júliusi döntése értelmében az idei díszpolgárok sorában köszönthetjük francia testvérvárosunk, Deuil-la-Barre alpolgármesterét, Dominique Petitpas-t. A franica város alpolgármestere tizenhat éve tevékenykedik azon, hogy a magyar és a francia település között tovább fejlődjön a gyümölcsöző testvérvárosi kapcsolat.
 ... bővebben » 
 
Rotary: idén is kerékpároztak Vácnál külföldi diákok
2007. aug. 01.
Többek között Norvégiából, Izraelből, Hollandiából, Egyiptomból, Csehországból és Szlovéniából érkeztek Magyarországra azok a 15-16 éves fiatalok, akik a nemzetközi Rotary szervezet Hungarian Bridge nevű program keretében tartózkodnak hazánkban. A külföldi középiskolások számára változatos programokat tartanak évről-évre a hazai Rotary Clubok. A váciak immáron hagyományosan egy kerékpár-túrát szerveztek a fiataloknak. A biciklis kirándulásra július 25-én, szerdán került sor.
 ... bővebben » 
 
Váci diákok finnországi jutalomutazáson
2007. aug. 01.
Huszonöt váci diák és öt kísérő utazott Vác finnországi testvérvárosába, Järvenpää-be július 30-án. Järvenpää-vel, a Helsinkitől negyven kilométerre fekvő, mindössze néhány évtizedes múltra visszatekintő, zöldövezeti kisvárossal 1984-től tart fenn testvérvárosi kapcsolatot Vác. Ennek keretében a város vezetői mellett a diákok is évente utaznak egymáshoz. A finnországi nyaraláson rendszerint a legjobb tanulmányi eredményekkel rendelkező váci általános és középiskolás tanulók vehetnek részt, mint ahogy történt ez az elmúlt években is.
 ... bővebben » 
 
Őrségi kiránduláson a Váci Múzeum Egyesület
2007. jún. 26.
A szokásos évi nagy kiránduláson résztvevő egyesületi tagság idén nem határon kívülre tervezte a szakmai programot, hanem egy távoli, eldugott magyar vidék, a gyönyörű  Őrség felé indult tapasztalatszerzésre. Június 15-én reggel Vácról indult a csoport a megszokott Koczka Tours busszal.
 ... bővebben » 
 
Amerikából jöttek, hogy énekeljenek
2007. ápr. 11.
Az Amerikai Egyesült Államok Wisconsin államának Kenosha nevű városából érkeztek fiatalok Vácra. A Christian Life School középiskolából útra kelt fiatalok április 2-án, hétfőn a váci főtéren adtak Gospel-koncertet a szépszámú hallgatóságnak.
 ... bővebben » 
 
Vácott forgatott a Menetrend Itthon stábja
2007. febr. 27.
Néhány hét múlva ismét egy országos televíziós csatorna által készített filmet láthatnak az érdeklődők Vácról. Az RTL Klub népszerű, „Menetrend Itthon” című utazási magazinjának stábja csütörtökön, azaz február 22-én forgatott a városban.
 ... bővebben » 
 
Järvenpää és Vác könyvtárainak szakmai együttműködése
2007. febr. 23.
…avagy az irodalom, a zene és helytörténet kiemelt szerepe egy világjáró történet második részében...  A järvenpää-i könyvtár évfordulós ünnepségén való részvétel programjában központi szerepet kapott a szakmai együttműködés. Már az első napon megismerkedtünk a vendéglátó város könyvtárának helyzetével, működésével.
 ... bővebben » 
 
Ajándékok Almásmálomba
2007. febr. 19.
A Kolozsvártól hetven kilométerre lévő Almásmálomban járt január 31-e és február 5-e között Fónagy István, a váci Fónagy & Walter Vendég- és Borház tulajdonosa, a Vendégvárók Váci Egyesületének elnöke. Utazásának célja a segítés volt. A román kisvárosban van egy meglehetősen rossz állapotban lévő óvodaépület, amelyet szeretne rendbe hozni és az intézménybe járó huszonhét magyar gyermek számára ajándékokat adni.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 83

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat