Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Magyar-Lengyel Barátság Expressz - Úti beszámoló
2011. márc. 30.
A magyar és lengyel történelem közös vonatkozásai, a két nép között kialakult szoros, történelmi barátság tiszteletére 2007-ben a Magyar Országgyűlés március 23-át a Magyar-Lengyel Barátság Napjává nyilvánította. Ebből az alkalomból a legnagyobb civil szervezetek - a Civil Összefogás Fórum, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, a Rákóczi Szövetség, Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, a Munkástanácsok, a Vasutas Nyugdíjasklubok Országos Szövetsége valamint a Piłsudski Történelmi Társaság - Barátság Expresszt indítottak Poznańba, Győr testvérvárosába. Az útra Vác városa is meghívást kapott. Városunkat Katonáné Doman Erika, dr. Váradi Iván Attila és személyem (Kriksz István) képviselte.
 ... bővebben » 
 
Miért szeretünk utazni?
2011. márc. 01.
A kikapcsolódást célzó utazások esetén a pihenés és az érdekes látnivalók bírnak a legnagyobb vonzerővel – derül ki abból az Ipsos kutatásból, amelyet 2010. február 28-án tett közzé a Reuters. A kimutatásban a természetjáró- (19%), a gyermek- és családi programok (19%), valamint a más kultúrák megismerése (17%)  népszerű úti célok, míg a városlátogatás  (5%) és a kalandvágy (5%) szerepelnek sereghajtókként.
 ... bővebben » 
 
Randolph két keréken járja a világot és saját példájával nyújt segítő kezet a betegeknek
2010. dec. 20.
Ritkán fordul elő, hogy valaki egy betegségnek köszönhetően válik nemzetközileg ismertté. Randolph Westphal-nál huszonkilenc éves korábban bőrrákot diagnosztizáltak, s számos műtét illetve orvosi kezelés hatására felépült a halálos kórból, noha erre nem sok esélyt adtak a doktorok. Ő viszont hitt a gyógyulásában és ez segített. Az sokáig rejtély volt számára, hogy mitől alakult ki nála ez a komoly betegség. Megfejtette: s azóta úgy véli a stressz váltotta ki nála a daganatot, túl persze egy anyajegy elkaparásán. Káros szenvedélye két dologban merül ki, az egyik a biciklizés, a másik a kávéfüggőség.
 ... bővebben » 
 
A francia testvérvárosunk diákjai jártak Vácott
2010. nov. 14.
Nagyon izgalmas, tartalmas őszi szüneten vagyunk túl. Izgalmas volt, mert a Párizs mellett található Deuil-la-Barre – mely Vác testvérvárosa immár több, mint tíz éve – gimnáziumának diákjai újra nálunk töltöttek egy hetet. A programok sorozata része volt annak a több éve elkezdődött folyamatnak, amely a két testvérváros és intézmény kapcsolatainak elmélyítését és személyesebbé tételét tűzte ki célul.
 ... bővebben » 
 
Váci tehetséggondozó tábor a Madarasi Hargitán
2010. okt. 08.
A Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány az idén nem csak az általános iskolásoknak, hanem a középiskolásoknak is rendezett környezetvédelmi tábort. Nem is akármilyet, hanem olyat, ahol a tehetséges középiskolások képzését tűzték ki célul.
 ... bővebben » 
 
Vácon vigadnak a finn diákok
2010. júl. 23.
Vác legrégebbi testvérvárosából, a finnországi Järvenpää-ből tizenhat középiskolás diák és négy felnőtt kísérő kelt útra, hogy megismerkedjenek magyarországi testvérvárosukkal. Järvenpää-vel, a Helsinkitől negyven kilométerre fekvő, mindössze néhány évtizedes múltra visszatekintő, zöldövezeti kisvárossal 1984-től tart fenn testvérvárosi kapcsolatot Vác. Ennek keretében a város vezetői mellett a diákok is évente utaznak egymáshoz.
 ... bővebben » 
 
Prágai gördeszkás őrület a sörök hazájában - Mystic Sk8 Cup 2010
2010. júl. 20.
Tizenhatodik alkalommal került megrendezésre - egy év kihagyás után a sörök hazájában - az éves, nagy, gördeszkás találkozó és világverseny. A világ minden tájáról özönlöttek a jobbnál jobb riderek, hogy megméretessenek ezen a rangos versenyen.
 ... bővebben » 
 
Érdemkeresztet kapott a Kőrösi-kutató
2009. nov. 10.
A magyar kultúra szolgálatában kifejtett történészi munkásságának és életművének elismeréseként Nikicser László, Magyarország rendkívüli és meghatalmazott párizsi nagykövete, Bernard Le Calloc’h professzor urat a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztjével tüntette ki november 9-én a Párizsi Magyar Intézetben. A kitüntetés átadását “Rákóczi emlékezete Franciaországban: egy francia-magyar örökség” című konferencia követte, amelynek címadó kötetét a Váci Városvédők és Városszépítők Egyesülete adta ki.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 83

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat