Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Halászkert Étterem - Vác
A Dunakanyarban járva, várjuk kedves vendégeinket Vácott (Budapesttől 34 km-re) a Duna-parti Halászkert Étteremben hal, vad és egyéb ételkülönlegességekkel, valamint villányi, egri és tokaji borspecialitásokkal. Éttermünk 120 férőhelyes terasszal (melyből 70 fedett), és 50 ülő és 70 álló férőhelyes teremmel rendelkezik.
 ... bővebben » 
 
Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület
A GKRTE - Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület - 1996 január 17-én tartotta meg alakuló közgyűlését. Az egyesület 1998. január 1-től kezdődően közhasznú szervezetként működik és 45 település turisztikai képviseletét biztosítja. A GKRTE mindemellett a tourinform névhasználat jogosultja. Működő Tourinform Irodája a Gödöllői Királyi Kastélyban található.
 ... bővebben » 
 
Tourinform - Vác

Irodánk a város szívében a Március 15. tér 17. szám alatt található. Könnyen elérhető, nyitvatartási illeszkedik a turisták és ügyfelek igényeihez. Munkatársaink mind turisztikai szakemberek, a magyar nyelv mellett angol és német nyelven is folyik az információnyújtás. Az információk körét a menetrendi felvilágosítás, a kulturális és sport rendezvények helye és ideje az ország egész területén, valamint a helyi és környékbeli látnivalók, idegenforgalmi szolgáltatások köre öleli fel.

 ... bővebben » 
 
Fónagy & Walter Vendég- és Borház - Vác
A Fónagy & Walter Vendég- és Borház családias vendéglátással, igény szerint teljes ellátással áll az Ön szolgálatában. Igényes apartmanok kiadása (TV, telefon a szobákban) kerthelyiséggel és kerti grillel, valamint saját parkolóval és kerékpár-bérlési lehetőséggel. Emellett várja Önt az exkluzív Borok pincéje borkorcsolyával, a huszonkét magyar borvidék borainak széles kínálatával! 2600 Vác, Budapesti főút 36. Telefon: 06 (27) 310-682, 06 (30) 961-51-16
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 12 / 12

 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat