Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP váci jelöltjei Nyomtatás E-mail
2014. szept. 10.
2014. szeptember 1-jén, 3-án és 5-én sajtótájékoztatók keretében került sor a Fidesz-KDNP váci képviselő-jelöltjeinek bemutatására a váci Fidesz Irodában. Valamennyi tájékoztatón jelen volt Fördős Attila polgármester, aki a pártszövetség polgármester-jelöltjeként indul a 2014. október 12-i helyhatósági választásokon.

Fördős Attila valamennyi tájékoztatón kiemelte: jó szívvel ajánlja a választóknak jelölttársait,
akikkel megválasztása, illetve megválasztásuk esetén biztosan kiváló munkakapcsolatban tudnának együtt dolgozni az október 12-i választást követő 5 évben.

A szeptember 1-jei sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP pártszövetség színeiben a Deákvár városrészben - 7., 8., 9. és 10. körzet - induló képviselő-jelöltek, azaz Mokánszky Zoltán, ifjabb Vácy Károly, Pető Csilla és Balkovics Péter mutatkoztak be.


A szeptember 3-ai sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP pártszövetség színeiben az Alsóvárosban - 4., 5., és 6. körzet - induló egyéni képviselő-jelöltek, azaz Dr. Manninger Péter, Steidl Levente és Bodonyi Béla mutatkoztak be.


A szeptember 5-ei sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP pártszövetség színeiben a Belváros és Kisvác városrészben - az 1., 2. és 3. körzet - induló egyéni képviselő-jelöltek, azaz Kriksz István, Kovács Ágnes és Pető Tibor jelenlegi alpolgármester, aki mint a tájékoztatón kiderült, az egyéni képviselői mandátum megszerzését tartja elsődlegesnek a közelgő helyhatósági választáson.A pénteki, utolsó jelöltbemutató tájékoztató végén Fördős Attila zárszóképpen elmondta: "A kampányból még nagyjából egy hónap van hátra, és az eddigi tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy a választók bizalommal fordulnak felénk, látva, hogy hittel, egységben erős, minden szakterület vonatkozásában igazán rátermett jelöltekből álló csapatot alkotunk, ami záloga lehet a hatékony önkormányzati munkának."

Fördős Attila örömmel, bár kissé kétkedve fogadja azokat a megnyilvánulásokat, amelyekben a riválisaik arról szólnak, hogy csakis pozitív kampányra törekednek. "Két évtizedes közéleti tapasztalatom, de leginkább az elmúlt négy év azért bőven okot ad a kételkedésre ebben a kérdésben. Hiszen a városvezetés tagjait sokszor nemtelen módon támadták, engem személyesen különösen, odáig menve, hogy életveszélyes fenyegetést is kaptam. De ettől elvonatkoztatva szeretném remélni, hogy a választásra készülés, majd maga a voksolás is nyugodt mederben marad, rajtunk biztos, hogy nem fog múlni, hiszen itt az ideje, hogy vége szakadjon a politikai acsarkodásnak" - fogalmazott a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje.

Mint a sajtótájékoztatók alkalmával kiderült, a Fidesz-KDNP jelöltjeinek rövid személyes
bemutatkozását, az általános képviselői munkára vonatkozó elképzeléseiket és a körzetükre vonatkozó programjuk főbb célkitűzései a szóróanyagokon túl a Facebook közösségi csatornán is megtalálhatják a választópolgárok, ha rákeresnek a Fidesz Váci Szervezetének oldalára.
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat