Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Az Együtt Vácért szövetség kisvác-belvárosi jelöltjei ismertették programjaikat Nyomtatás E-mail
2014. szept. 24.
Vác egyik legforgalmasabb pontján, a Széchenyi utcában tartottak programismertető sajtótájékoztatót kedden délután az Együtt Vácért szövetség kisvác-belvárosi választókerületekben induló képviselőjelöltjei. A tájékoztató elején dr. Jakab Zoltán, az 1. számú választókerület (Kisvác) képviselő- és egyben Vác polgármesterjelöltje az északi városrész polgárai nevében is köszönetet mondott a rendszerváltás utáni hat önkormányzati ciklusban a területet fejlesztő, az október 12-i választáson már nem induló Csereklye Károlynak az eddig végzett munkájáért, majd kijelentette: célja, hogy legalább az ő érdekérvényesítő és következetesen a fejlődés irányába ható tevékenységét folytassa.

Dr. Jakab Zoltán vázolta azokat a kisváci területre érvényes speciális elképzeléseket, melyek közül a közbiztonság növelése érdekében a közvilágítás és a kamerarendszer fejlesztése, továbbá a Kisváci Védegylet létrehozása képezi az alapot. A köztisztaság javításához elengedhetetlennek mondta az utcák, járdák gépi tisztítását, a közlekedés területén pedig az itt élők igényeinek jobb kiszolgálását, illetve a szükséges útjavítások, járdajavítások elvégzését. A jelölt városrészközpontot alakíttatna ki a Kálvin utcában és rendezvényekre hasznosítaná a "Vác Pláza" befejezendő épületegyüttesét.


A folytatásban a Belváros északi részének – 2. számú választókerület – képviselő-jelöltje, Sebőkné Kunos Irén beszélt röviden a programjában lefektetett tervekről. Kiemelte az elöregedett és veszélyes épületek önálló program keretében elvégzendő felújítási szükségességét és a mélygarázs, illetve a főtéri közlekedés problémáinak orvoslását. Hasonlóan kisváci jelölttársához, ő is nagy hangsúlyt fektetne a köztisztaság javítására (új szemetesedények, gépi úttisztítás), illetve a szabályok következetesebb betartatásával (alkoholtilalom ellenőrzése, zajkorlátozás) a közbiztonsági gondok megoldására.
A jelölt asszonyhoz csatlakozott a 3. számú választókerületben induló Nagy Zoltán, aki elmondta: "A város legfrekventáltabb területének természetesen elsősorban az ott élők igényeit, életvitelét kell kiszolgálni, ám a Belvárost rajtuk kívül a más városrészben lakók, az idelátogató hazánkfiai és külföldiek is felkeresik, így ez a terület nem csupán a szíve városunknak, hanem a Vácról kialakított  vélemény egyik legfontosabb alakítója is. Ennek a funkciónak pedig csak erős lobbierejű, a korábbi stílust korszakváltással magasabb szintre emelő, lelkiismeretes önkormányzati képviselői munkával lehet érvényt szerezni. Erre a tevékenységre – hasonlóan az Együtt - a Korszakváltók Pártja és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület többi közös jelöltjéhez – készen állok és kérem hozzá a választók bizalmát."

A tájékoztató zárásaként dr. Jakab Zoltán még kiemelte: "Az e három választókerületre kidolgozott Együtt Vácért- program a területet övező területekre is kihat majd, és egymást erősítve, valóban EGYÜTT segíthet az itt élők mindennapjainak szebbé tételében."
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat